04 / 05 / 2024

Ümraniye Gökorman tam fiyat listesi 2017

Ümraniye Gökorman tam fiyat listesi 2017

Ümraniye Gökorman tam fiyat listesi 2017 kapsamında fiyatlar minimum 314 bin TL'den başlıyor. Gökorman Evleri için yüzde 10 + yüzde 5 indirim avantajı sunuluyor...

Bank of America yeni gümüş tahminini açıkladı! Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

Gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmeler yapan Bank of America gümüş tahmini değiştirdi. Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

Tasarım ödüllü Kia Sorento’ya tam 95 bin TL zam geldi! Zam sonrası Sorento’nun fiyatı dudak uçuklattı!

Temmuz ayına girer girmez Kia, tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Sorento’nun da yeni fiyatı açıklandı ve Sorento’ya geçen aya göre tam 95 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

Tam 14 şehirdeki huzurevlerine yüksek maaşlı personel alınacak! KPSS şartı yok!

İŞKUR’un yayımladığı personel alımı ilanlarına göre tam 14 ilde huzurevlerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Alınacak adayların yüksek maaşla çalışacağı ve bu adaylarda KPSS şartı aranmayacağı duyuruldu.

İş arayanlara İŞKUR'dan müjde! Tam 3 bin 249 güvenlik personeli alınacak!

Ekonomik zorlukların yaşanmasıyla birlikte artan işsizlik ülke gündeminde yer alan konulardan biri. İŞKUR’dan atılan istihdam adımı sayesinde Türkiye’de pek çok kişinin iş arayışına çözüm olacak. İŞKUR’dan gelen müjdeli habere göre tam 3 bin 249 güvenlik personeli alımı yapılacak.

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Benzine Salı günü tam bu kadar zam geliyor! Sürücüler şimdi bu rakama bakın! Akaryakıtta zam furyası!

Benzine 23 Mayıs Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde zam gelmesi bekleniyor. Peki benzinin litresine ne kadar zam yapılacak? 

MSB’de çalışmak isteyenlere müjde! Tamı tamına 30 bin 62 personel alınacak!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, tam 30 bin 62 personel alınacak. MSB bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Motorine çarşamba günü tam bu kadar indirim geliyor! Sürücülere Mayıs müjdesi! 

Sektör kaynaklarının aktardığına göre motorin fiyatlarına çarşamba günü indirim geliyor. Peki motorine ne kadar indirim yapılacak? İşte BP, Total, Petrol Ofisi, Shell, Opet 1 Mayıs 2023 fiyat listesi...

'Yarısı bizden! kampanyasında rekor başvuru! 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na İstanbul'da 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldiğini açıkladı.

İslam Memiş açıkladı: Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakamı görenler yerinde duramayacak!

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Ümraniye Gökorman tam fiyat listesi 2017 Haberi

Ümraniye Gökorman tam fiyat listesi 2017

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Gökorman projesinde peşinatsız aylık 2 bin 292 TL2den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün.


Gökorman Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Toplam 420 daireye yer verilen projede dairelerin büyüklükleri 48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor.


Yüzde 10 + yüzde 5 indirim avantajı bulunan Gökorman Evleri projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak. Gökorman  projesi ulaşım olarak, Ataşehir'e 10 dakika, 3 Köprü ve TEM bağlantı yollarına 2 dakika, IKEA’ya 4 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Gökorman Evleri projesinde;


Yüzme havuzu

Fitness

Sauna

Spor alanı

Çocuk oyun alanı 

Otopark

Yürüyüş parkuru

Dinlenme alanı gibi imkanlar sunuluyor. 


Ümraniye Gökorman tam fiyat listesi 2017!


1+0 daire fiyatları 314 bin TL

1+1 daire fiyatları 495 bin TL

2+1 daire fiyatları 625 bin TL  

3+1 daire fiyatları 833 bin TL  

4+1 daire fiyatları...