02 / 05 / 2024

Ümraniye Kızılay Kan Merkezi

Ümraniye Kızılay Kan Merkezi

Ümraniye Belediyesi 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Atatürk Mahallesi’nde yapımına karar verilen Kızılay Hizmet Binası, kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Kızılay'dan açıklama geldi! "İşlem parası alıyoruz, kan satmıyoruz"

Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, geçtiğimiz günlerde kan satışı bedelinde yapılan zam nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Bazı haber kaynaklarında Kızılay'ın kan satış bedeli olarak 980 TL aldığı iddiaları yer almıştı. Ancak Kızılay, yaptığı açıklamada, kanın kendileri için değil

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Türk Kızılayı Isparta'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Isparta Merkez'de kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 03 Aralık 2020 günü saat 10:00’a kadar Genel Müdürlüğüne vermiş / göndermiş olmaları gerekiyor.

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Türk Kızılay Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Onarım Fabrikası ve arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilecek olan Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatını inceledi.

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Türk Kızılayı 300 tane sahra hastanesi imar ediyor!

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, düzenlediği basın toplantısında konuştu. Kınık, sahra hastanelerinin kurulmasına ilişkin, "İlk 150 hastaneyi karantina için Sağlık Bakanlığımıza teslim etmiştik. 300 tane daha imar ediyoruz. Her gün 5 sahra hastanesi üretiyoruz" dedi...

Türk Kızılay Afrika'da ilk ofisini Senegal'de açıyor!

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Türk Kızılay'ın Afrika'daki ilk bölgesel ofisini Senegal'in başkenti Dakar'da açılacağını duyurdu...

Ümraniye Kızılay Kan Merkezi Haberi

Ümraniye Kızılay Kan Merkezi

Ümraniye Belediyesi 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Atatürk Mahallesi’nde yapımına karar verilen Kızılay Hizmet Binası, kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.



Türkiye’de her yıl binlerce insan, kaza ya da hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Buna karşılık yapılan araştırmalar, yaklaşık 72 milyon insanın yaşadığı Türkiye’de yıllık kan bağış oranının, nüfusun yüzde 1′i kadar olduğunu gösteriyor. Oysaki kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Bu bağlamda Ümraniye Belediyesi, vatandaşların kan ihtiyaçlarını karşılayabilmesi ve kan bağışı yapabilmeleri için Kızılay Hizmet Binası’nı kısa zamanda tamamlayıp hizmete açacak. 



2014 Temmuz ayında proje hazırlıklarına başlanan Ümraniye Kızılay Hizmet Binası, 383  metrekare alandan oluşuyor. Kızılay...