03 / 05 / 2024

Ümraniye metro hattı

Ümraniye metro hattı

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye ilçeleri, Metro Hattı Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Peki Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı'nın inşaatında son durum ne?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları devam ediyor. Hattın 2022'nin ortalarında hizmete alınması planlanıyor...

Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye bastı.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda son durum ne?

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda çalışmalar durma noktasına geldi. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2020 yılında açılması planlanıyordu.

Bostancı-Dudullu Metro Hattı’nda son durum ne?

Göztepe-Ümraniye Metro Hattı ve Bostancı-Dudullu Metro Hattı projesinde 3 ay duran çalışmalar 2 hafta önce yeniden başlamıştı. Seçimlerin ardından inşaat çalışmaları tekrar durdu.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı nereden geçecek?

Saatte tek yön 45 bin yolcuya hizmet verecek olan Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Metro hattı 11 istasyondan oluşacak...

Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı’nın katkısı 800 milyon euro!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ekim’de hizmete açılan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı’nın ikinci etabı olan Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ekonomiye 800 milyon Euro'luk katkı sağlaması bekleniyor.

Ümraniye metro hattı Haberi

Ümraniye metro hattı

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2015'te İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgelerin başında Halkalı-Güneşli'nin geleceğini, Anadolu yakasında da yeni ofis ve rezidans projeleriyle Ümraniye bölgesinin öne çıkacağını düşünüyor. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının bölgeye gelmesiyle Ümraniye'nin değeri bir kat daha artacak" diyor. 

¦ Ant Yapı için 2014 verimli bir yıl oldu mu? 

Yurt dışında yıllık 1 milyar dolarlık yurt içinde ise 250 milyon dolarlık devam eden işlerimizin üstüne yüzde 10 artış ile yurt dışında taahhüt işlerimizin yıllık cirosunu l.l.milyar ve yurt içinde yatırım projelerimizi 275.milyon yıllık ciro hedeflenmekte ki bu işler yurt dışında Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan içinde yaklaşık 30 iş ile yurt içinde 4 yatırım projesiyle bu hedeflerimizin gerçekleşmesini beklemekteyiz. 

¦ 2015'ten beklentileriniz nasıl? 

Önümüzdeki yıl geçen yıl gibi seçim...