05 / 05 / 2024

Ümraniye PTT arazisi imar değişikliği

Ümraniye PTT arazisi imar değişikliği

İstanbul Ümraniye'deki PTT arazisine, millet bahçesi, özel sanayi alanına konut ve ticaret inşaat izni veren imar plan değişikliği askıya çıkarıldı.

Ümraniye'deki PTT arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul Ümraniye'deki PTT arazisine, millet bahçesi, özel sanayi alanına konut ve ticaret inşaat izni veren imar plan değişikliği askıya çıkarıldı.

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi için son aşamaya gelindi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik" dedi.

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi yeniden ihaleye çıkacak!

Beşiktaş’ın çok büyük sorunlar yaşadığı Ümraniye’deki araziyle ilgili, ‘Siyasi engelleme var’ iddialarını kesin bir dille yalanlayan yöneticiler, "Yeniden ihaleye çıkılacak. O zaman girip alacağız. Zaten oraya spor tesisi dışında bir şey yapılamaz." dedi.

Ümraniye Kazım Karabekir Cemevi davasında keşif yapıldı!

Ümraniye Kazım Karabekir Cemevi arazisi üzerinde, "Orman alanlarının işgali, ormandan faydalanma ve orman içinde yerleşilmesi" gerekçesiyle açılan davaya ilişkin keşif yapıldı.

Ümraniye'nin marka değeri yükseldi!

Torba Yasa tasarına yeni eklenen maddeler ile Ataşehir ve de Ümraniye sınırları yeniden belirlendi. Bu karar ile Ataşehir Finans Merkezi arazisi Ümraniye Belediye sınırlarına bağlandı.

Ataşehir Finans Merkezi arazisi ile ilgili iddialar ve gerçekler!

Ataşehir Finans Merkezi’nin Ataşehir Belediyesi sınırlarından alınarak Ümraniye Belediyesi sınırlarına bağlanması ile ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi basın toplantısı yaptı.Ataşehir Finans Merkezi arazisi ile ilgili iddialar ve gerçekler..

Sinpaş GYO Çakmak arazisi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alan Çakmak arazisi değerleme raporunu yayınladı.

Cevdet Yılmaz: 410 bin hektarlık alan 2-B arazisi olarak görünüyor!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 410 bin hektarlık alanın 2-B arazisi olduğunu ifade etti

Ümraniye Çekmeköy'de Yeşil Belde Sitesi'nde 210 bin TL'ye daire! İcradan!

T.C. Ümraniye 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Ümraniye ilçesi Çekmeköy mahallesindeki Yeşil Belde Sitesi'nde bulunan daireyi 210 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 01 Haziran 2012 Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Boş arazisi olan etrafını çevirerek koruma altına almalı!

Boş arazisi olanlar iyi niyetle dahi olsa buraları kullananlara karşı koruma altına almalı. Bunun yolu çevresini çevirmek yada kiraya vermektir

Yeşil Vadi Ümraniye'de 937 bin 320 liraya 254 metrekare!

Yeşil Vadi Konutları kapsamında yer alan konutların teslimatları hemen yapılıyor. Proje Ümraniye'de yükseliyor

Ümraniye Glow 3'te 400 bin TL'ye 2+1! 30 Haziran'da teslim!

30 Haziran 2012 tarihinde konut teslimleri yapılacak olan Ümraniye Glow 3 projesinde 60 ay vade farksız taksitle ev sahibi olmak mümkün

Doğuş İnşaat'ın Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu imza töreni ertelendi!

Doğuş İnşaat'ın kazandığı Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşleri ihalesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistem Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilecek imza töreni ertelendi

Ümraniye PTT arazisi imar değişikliği Haberi

Ümraniye PTT arazisi imar değişikliği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ümraniye Yamanevler Mahallesi'ndeki toplam 189 bin 243 metrekareyi kapsayan parseller için Ümraniye Belediyesi tarafından hazırlanan imar planı değişikliğine onay vererek itirazlar için askıya çıkardı.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; parsellerin “PTT alanı”, “sanayi alanı” ve “park” ve “yol” olarak belirlenmiş fonksiyonu, “ticaret-konut”, “millet bahçesi”, “park” ve “yol” olarak değiştirildi. 9 kata kadar yüksekliğe izin verilen 189 bin 243 metrekare büyüklüğündeki alanda, 1.65 emsal ile toplam 193 bin 624 metrekare inşaat yapılabilecek. Eski planda parseldeki inşaat hakkı 82 bin 776 metrekare olarak belirlenmişti. Böylece inşaat alanı 2.3 katına çıkarıldı. Plan değişikliği ile parsellerin yaklaşık 107 bin metrekaresine konut ve ticari birimler yapılacak. 58 bin 723 metrekaresi millet bahçesi, 3 bin 777 metrekaresi park, 19 bin metrekaresi de...