03 / 05 / 2024

Ümraniye sağlık projeleri

Ümraniye sağlık projeleri

Son 10 yılda başarılı projelerle ilçeye kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ümraniye Belediyesi sağlık alanındaki çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Taşçı tarafından kuruldu.

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Diktaş Sağlık Teknoloji İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Diktaş Sağlık Teknoloji İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Erhan Yücel Diktaş tarafından kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Heka Human Sağlık Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heka Scıence Arge Sanayi ticaret Limited Şirketi ve Adel Teknoloji ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nihat Ofluoğlu ve Tayfun Çom tarafından kuruldu.

Belediyeye ait sağlık alanı, ticaret ve konut alanına mı çevrildi? 

Ümraniye’deki devasa İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, park ve yol alanında kalan yapıların kamulaştırılması için Ayfer Soyak Sengir Sağlık Merkezi de feda edildi. Sağlık merkezi, ticaret-konut alanı yapıldı...

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Ümraniye sağlık projeleri Haberi

Ümraniye sağlık projeleri

Ümraniye’ye Nikâh Sarayı, Hanımeli Çarşısı, Sanatkârlar Çarşısı, Sosyal Market, sosyal tesisler, sağlık ocakları, spor tesisleri, camiler, okullar, aşevi, bilgi evleri, kültür merkezleri gibi 250’yi aşkın kalıcı eseri kazandıran Ümraniye Belediyesi sağlık alanındaki çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.


Ümraniye Belediyesi, “Her İşimizin Başı Sağlık’’ mantığı ile sürdürdüğü hizmetlerinin yeni sonuçlarını sizlerle paylaşıyor. Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleşecek Kızılay Hizmet Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Muhtarlık ve Bilgi Evimizin açılışlarıyla, yeni yapılacak 2 yeni Aile Sağlığı Merkezlerimizin temel atma törenleri yapılacaktır. 


Ayrıca tüm açılışlar, Şerifali Aile Sağlığı Merkezi’nden ortak bir yayınla yapılacaktır. Modern fiziki yapısı ile dikkat çeken Aile Sağlığı Merkezleri, bölgenin sağlık hizmetlerinde önemli bir eksikliği gidermesi amaçlanıyor.


PROGRAM:


Tarih: 12.05.2015

Saat: 15:00 

Yer: Şerifali Mah. İbrahim Hakkı Sokak


Saat: 16:30

Yer: Atatürk mah. Çavuşbaşı...