05 / 05 / 2024

umur güven konut kredisi faizleri açıklama

umur güven konut kredisi faizleri açıklama

Konut kredisi faiz oranlarının 2014 yılında daha yukarıda seyredeceğini belirten Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven, ev almaya düşünen vatandaşlara ”İstediğiniz evi bulduysanız alın, faizler düşer mi diye beklemeyin” önerisinde bulundu...

Konut sigortasıyla evde güven artıyor!

Konut sigortasının evlerde gerçekleşebilecek hasarları teminat altına alarak kiracı ve ev sahiplerine güven verdiğini dile getiren Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, beraber sunulan ek hizmetlerin de ev halkının konforunu artırdığını belirtti.

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Umur Güven'in cenaze töreni 10 Mayıs’ta!

Geçtiğimiz gün Viyana'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Umur Güven’in cenaze töreninin detayları belli oldu...

Umur Güven vefat etti!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da hayatını kaybetti...

İnşaat sektöründe güven artışı konut fiyatlarına yansıyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Levent Alkan bugünkü yazısında, HKFE ve TUİK Konut Satış Verileri'nden bahsetti. Alkan, inşaat sektörü güven artışının fiyatlara yansıyıp yansımadığını değerlendirdi.

Adıyaman'da inşaata güven azaldı!

Adıyaman'da inşaat sektörüne güven gitdikçe azalıyor. Bölgede faaliyet gösteren bir inşaat firması ticari imara açık olan arsaları alarak, vatandaşa konut olarak satması büyük mağduriyetlerin oluşmasına neden oldu.

Konut sektörüne güven yüzde 25.5 arttı!

Tüketici güven endeksinde konut ve otomobil satışlarındaki iyimser havayla birlikte 2016’nın zirvesi görüldü. Merkez Bankası, “Faiz indirimine devam” dedi. Eylül ayıyla birlikte piyasalarda ciddi hareketlilik öngörülüyor.

Güvenç Özel: Çeşme’de teknoloji entegrasyonu olan projeler yapıyoruz!

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan Güvenç Özel, “Türkiye’de de çalışmalarımız var. İzmir Çeşme’de projeler üretiyoruz. Yazlık bir konut için duvarları 2.5 santimetreye düşürmeye çalışıyorum” dedi.

İnşaatta güven arttı!

Konut kredilerinde faizlerin düşeceğine yönelik beklentilerin artması inşaat sektörüne güven kazandırdı. Türkiye İstatistik Kurumu’nun Nisan ayına ilişkin açıkladığı sektörel güven endeksine göre inşaat sektöründe güven nisanda yüzde 0,1 arttı.

Tüketici güven endeksi konut satışlarını hızlandırdı!

Milat Gazetesi ekonomi sayfası köşe yazarı olan Gözde Altıntaş bugünkü yazısında konut satışlarının hızlandığını ve tüketici güven endeksinin etkilerini anlattı. İşte o yazı...

Güven ortamı yabancıyı konut alımına yönlendirdi!

Güven ortamının perçinlenmesi yabancıyı konut alımına yönlendirdi. İnşaatın patronları yabancının alıma geçtiğini söyledi. Tamer Özyurt günlük 1 milyon dolarlık konutu yabancıya sattığını aktardı.

Serhat Akkoyuncu: Mersin'de inşaat sektörü güven veriyor!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, 2015 yılının ilk 5 ayında konut satışlarının arttığını belirterek, Mersin'de konut inşaatı sektörünün güven verdiğini söyledi.

Konut kredisi faiz oranları seçim sonrası ne olacak?

Konut kredisi faiz oranlarının seçim sonrası ne olacağı hakkında Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven değerlendirmelerde bulundu. İşte faiz oranlarıyla ilgili beklentiler ve son durum...

umur güven konut kredisi faizleri açıklama Haberi

umur güven konut kredisi faizleri açıklama

Konut kredisi faiz oranları tarihin en düşük seviyelerine indi derken beklenmedik artış herkesi şaşırttı. Oranlar yüzde 1’lere yaklaşırken konut kredisi kullanarak daire satın almayı planlayan vatandaş da konut ihtiyacını beklemeye aldı. Çünkü kafalar karışık. Konut faiz oranları ne olur, yükselir mi, düşer mi gibi uzayıp giden birçok soru işaretleri var... Biz de bu karışıklığı biraz gidermek adına soruyu uzmanına sorduk. Bakın Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven soruya nasıl yanıt verdi; 




Faizler yükselir

Konut kredisi faiz oranlarının 2013 yılına göre daha yukarıda seyretmesini öngördüklerini vurgulayan Güven, sektörün de 2013’e göre daha yavaş büyüyeceğini söyledi. 


2014 belirsizlikler yılı olacak

Sadece faiz oranları...