05 / 05 / 2024

umut boz kimdir

umut boz kimdir

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Onur Umut Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Onur Umut kimdir? İşte Onur Umut'un biyografisi...

Umut Zenar kimdir?

Çimsa Genel Müdürü ve Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar kimdir? Umut Zenar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Hüseyin Boz kimdir?

3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hüseyin Boz kimdir?

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Umut Zenar kimdir?

Sabancı Holding’de Akçansa Genel Müdürlüğü pozisyonuna aynı şirkette satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Umut Zenar atandı. Peki, Umut Zenar kimdir?

Umut Uzuner kimdir?

Mimar Umut Uzuner kimdir? Umut Uzuner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut Uzuner, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Umut Uzuner...

Umut Başbuğ kimdir?

Mimar Umut Başbuğ kimdir? Umut Başbuğ, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Umut Başbuğ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Umut Başbuğ...

Fatih Bakıcı kimdir?

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kimdir?, Fatih Bakıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Bakıcı..

Umut İnci kimdir?

Mimar Umut İnci kimdir? Mimar Umut İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut İnci, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte mimar Umut İnci...

Umut Gürler kimdir?

2010 yılından bu yana Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde projelerden sorumlu kurucu ortak ve iç mimar olarak çalışmalarına devam eden Umut Gürler kimdir? Umut Gürler, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Süleyman Boz kimdir?

Mimar Süleyman Boz kimdir? Mimar Süleyman Boz, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Süleyman Boz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Süleyman Boz..

Umut Zenar kimdir?

Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar kimdir? Umut Zenar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar'ın biyografisi..

umut boz kimdir Haberi

umut boz kimdir

Nova Fashion Group, üretim, tedarik ve perakende olmak üzere tekstilin üç kolunda faaliyet gösteriyor. Dört yıl önce erkek giyimde Hemington ve kadın giyimde ise Knitss markalarıyla perakende sektörlerine giriş yapan grup, mağazalaşmaya hız verdi. Şu anda 11’i Hemington ve üçü Knitss olmak üzere toplam 14 mağazası olan grup, yurtiçi ve yurtdışında yeni mağazalar açacak. 2021 hedefi yurtiçinde 30 ve yurtdışında 20 olmak üzere toplam 50 mağazaya ulaşmak.

Grubun ikinci kuşak temsilcisi ve CEO'su Umut Boz, "Hem organik hem de inorganik büyüme olacak. Franchise vermeye de başlayacağız" diyor. Bu yılı 350 milyon TL ciroyla kapatmayı hedeflediklerini söyleyen Boz Ekonomist Dergisi'nden Özlem Bay Yılmaz ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan röportaj şu şekilde:

-Nova Fashion Group olarak ne zamandan beri tekstil sektöründe faaliyet...