02 / 05 / 2024

Umut İnci özgeçmiş

Umut İnci özgeçmiş

Mimar Umut İnci kimdir? Mimar Umut İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut İnci, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte mimar Umut İnci...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Asgari ücrete ara zam Temmuz'dan önce gelir mi? Kulislerde şok gelişme! 

Seçimlerde 2'nci tur bekleniyorken, adaylar yeni ekonomik vaatleri ile seçmenlerin karşısına yeniden çıkacak. Asgari ücrete ara zam konusu da merak ediliyor. Peki asgari ücrete ara zam Temmuz'dan önce gelir mi? 

Altın yatırımcıları için bir umut bekleniyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın fiyatları bugün de, artan tahvil faizleri ve zayıf dolar ile birlikte yatay seyrine devam ediyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Bedirhanlar İnşaat Tekstil Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirhanlar İnşaat Tekstil Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İnci ve Umut İnci ortaklığında kuruldu.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Umut İnci özgeçmiş Haberi

Umut İnci özgeçmiş

Umut İnci kimdir?

Umut İnci, 1976 yılında Ankara'da doğumlu mimardır. Lisans eğitimini 1998 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mimarlık Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini 2012 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Ana Bilim Dalı'nda "Ankara İli Ayaş İlçesi Balçiçek Evi Restorasyon Önerisi" adlı tezle tamamlamıştır.


1998-2002 yılları arasında Ankara'da çeşitli ofislerde çalıştıktan sonra, 2002 yılından beri Tarma Mimarlık' ta kurucu / ortak olarak çalışmalarına devam etmektedir.


TARMA MİMARLIK ÇALIŞMA ALANLARI

OFİS-EĞİTİM-KONFERANS

OTEL-RESTORAN-KAFE-BAR

KONUT-AVM

MİMARİ...