08 / 05 / 2024

Umut Kolcuoğlu

Umut Kolcuoğlu

Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 200 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te Kağıthane'de, Umut Kolcuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Taşımacılık Emlak Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çavaş tarafından kuruldu. 

Emlak Bank ucuz arsa bulamayan sektöre umut oldu!

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz arsa bulamayan emlak sektörüne de umut oldu. EmlakBank yönetiminin Polonya modelini incelediğini belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu “Sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu tür problemler ortadan kalkar” şeklinde konuştu.

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Enzelioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enzelioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Umut Enzelioğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'un yakaları 3 köprü ile ivme kazandı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında ulaşım projelerinin İstanbul'a etkilerini değerlendirdi. İlhan, yazısında TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu'nun konuyla ilgili araştırmasına da yer verdi...

Gayrimenkul sertifikası: Konut alımında yeni araç!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Umut Kolcuoğlu, Gayrimenkul sertifikasına ilişkin düzenlemelerden bahsetti. İşte Kolcuoğlu'nun sertifikayla ilgili tüm detayları anlattığı haber...

Orçun Oğlakcıoğlu 'Hayal Et' isimli şiir kitabı çıkardı!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş adamı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, hayata dair umut aşılamak amacıyla yazdığı ilk şiir kitabı Hayal Et, Nisan ayında kitapçılardaki yerini alıyor. Kitabın satışından elde edilecek tüm gelir, ÇABA bağışlanacak.

Umut Kolcuoğlu Haberi

Umut Kolcuoğlu

Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te, 2 milyon 200 bin TL sermaye ile Umut Kolcuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Sarıyer Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirket, ahşap binaların inşaatı hariç ikamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler ve benzeri yapıların inşaatı) konularında hizmet vermektedir. Şirket ayrıca: a)  Yukarıdaki değinilen konularda ulusal ve uluslararası eğitimler verebilir ve uluslararası yönetim danışmalığı hizmeti konusundaki bilgilerin yaygınlaştırılması için yayınlar çıkarma ve organizasyonlar düzenleme yoluyla çalışmalara katılabilir. b)  Kendi iş faaliyetleri ve amaçları doğrultusunda ticari faaliyetlerde bulunabilir ve hizmet sağlayabilir. c)  Kendi iş faaliyetleri ve konusu doğrultusunda her türlü hukuki işlemi gerçekleştirebilir. d)  Kendi iş faaliyetlerini yürütmek ve işlemleri gerçekleştirmek amacıyla her türlü taşınmazı...