05 / 05 / 2024

Ünal Karaca yeni yatırımları

Ünal Karaca yeni yatırımları

İsrail gezisinde keşfettiği kil ile kozmetik markası Dermokil’i yaratan Sivaslı işadamı Ünal Karaca, şimdi de turizm sektörüne giriyor. Sivas’ın ilk 5 yıldızlı otelini inşa edecek olan Karaca, 110 milyon dolarlık yatırım yapacak...

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Volkswagen'in yeni Scout markası, önümüzdeki sene piyasaya çıkaracağı elektrikli pick-up ve SUV sürme yolunda çalışmalar yapıyor. VW Scout CEO'su Scott Keogh tasarımların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

İlk defa ev alacaklara 1.20 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! Yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni konut kredisi kampanyası merakla bekleniyor. Kamu yetkililerinin son aylarda dile getirdiği ‘Konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağız’ söyleminde ilk somut adım, geçen ay kredi kısıtlaması ile atıldı. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli kampanyanın detayları belli mi? 

Çeyiz alacaklar koşun: Karaca ‘Evlilik Paketi’ne 5 bin TL indirim yapıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve mutfak ürünleri markası Karaca yeni evleneceklere özel ‘Evlilik Paketi’ kampanyasıyla karşımızda. Evlilik Paketi alacaklara tam 5 bin TL indirim var. Peki nasıl mı? İşte kampanya detayları..

Karaca’da Ekim’de 100 TL harcayan Kasım’da da 100 TL kazanıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve zücaciye markası Karaca yeni bir kampanyayla karşımızda. Ekim’de yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde Kasım ayında da 100 TL kazanacaksınız. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları…

Karaca’dan yeni Mastermaid tencere seti peşin fiyatına 3 taksitle! Karaca 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Karaca markası gerçek elmas kristallerinden üretilen BioDiamond ve Mastermaid serisini birleştirerek yeni bir tencere seti üretti. İşte ürüne dair detaylar..

Karaca Airfryer peşin fiyatına 3 taksitle! Karaca 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Karaca markası yeni nesil pişirme modası olan Airfryerlarda peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sunuyor. İşte detaylar..

Karaca fincan takımlarında yüzde 40’a varan indirim! Karaca 8 Ekim 2022

Her kesimden tüketiciye şık ürünleriyle hitap eden Karaca yeni indirim fırsatlarıyla karşımızda. Çay ve kahve grubunda sepette yüzde 40’a varan indirim mevcut.

Karaca’da 1 alana 1 bedava! Bu fırsat kaçmaz…

Karaca markası hali hazırda kampanyalarına devam ederken yeni bir kampanya yaptıklarını duyurdu. Marka web sitesinde sepette indirim, birlikte al kazan, 200 TL üzeri kargo bedava fırsatı ve evlilik paketleri gibi kampanyaları mevcut. Bu kampanyalar devam ederken kırmızı etiket kampanyasını başlatara

Volvo Türkiye'de beş yeni otomobilini satışa sunacak!

Volvo'nun Türkiye otomobil pazarında satışa çıkaracağı 5 yeni nesil modeli belli oldu. Peki bu modeller neler ve özellikleri ne? Detaylar haberimizde...

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Doğa Koleji'nde mutlu son!

Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca, ‘Yeni başarıların altına imza atacağız. İTÜ’nün desteği öğrencilerin arkasında’ şeklinde konuştu.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları: Fırtınalı havada yeni yollar!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Çin trenle Avrupa’ya mal taşırken, bu trenin vagonlarında biz de yer alacak mıyız? Yoksa dönüş vagonlarına ürün yüklemeye mi çalışacağız?" dedi...

Ünal Karaca yeni yatırımları Haberi

Ünal Karaca yeni yatırımları

İsrail gezisinde keşfettiği kil ile kozmetik markası Dermokil’i yaratan Sivaslı işadamı Ünal Karaca, şimdi de turizm sektörüne giriyor. Sivas’ın ilk 5 yıldızlı otelini inşa edecek olan Karaca, 110 milyon dolarlık yatırım yapacak.


Ünal Karaca... Kendini memleketine yatırım yapmaya adamış Sivaslı bir iş adamı. Mobilya işiyle uğraşırken Lut Gölü’nün çamurlu sularında şifa arayan insanlardan etkilenmesiyle başlayan macera onu, bugün yüzde 100 Türk markası olan Dermokil’i dünyaya açacak hale getirdi. Kil kullanılarak yapılan 100’den fazla çeşidiyle cilt ve saç ürünleri bugün tüm perakende zincirleri ve eczanelerde satılıyor. Şimdi turizm sektörüne de yatırım yapma kararı alan Dermokil’in patronu Karaca, toplam 110 milyon dolarlık yatırımla Sivas’ın ilk 5 yıldızlı otel ve devremülk tatil köyünü kuruyor. 


-Modern kozmetikte kilin kendisini kullanarak ortaya çıkardığınız Dermokil markası hızla...