18 / 05 / 2024

Ünalan Elektronik Emlak adres

Ünalan Elektronik Emlak adres

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

Vizyonmar Emlak Turizm E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vizyonmar Emlak Turizm E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Gulnara Shaıymkulova ve Vizyonkar Elektronik İth. ortaklığında kuruldu.

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi Eyüpsultan'da İpek Güneş tarafından kuruldu.

Nazilli'de emlak beyanı için yeni dönem! 

Aydın'ın Nazilli ilçesinde emlak beyanı işlemleri elektronik ortama taşındı.

Emlak vergisine 'internet' vizesi!

TBMM'de onaylanan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında emlak vergisi borcunun elektronik ortamdan sorgulanmasının ve ödenmesinin önü açıldı. 

Düzce'de emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Düzce'de yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Antalya Konyaaltı'nda emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Antalya'ya bağlı Konyaaltı ilçesinde yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi açıldı!

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Teyr Turizm Seyahat Emlak Otomotiv Elektronik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teyr Turizm Seyahat Emlak Otomotiv Elektronik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmud Cesim ve Muaz Aktaş ortaklığında kuruldu.

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Balcıoğlu tarafından kuruldu.

Aiyad Gheilani Emlak Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aiyad Gheilani Emlak Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Heysem Eliyad tarafından kuruldu.

Ünalan Elektronik Emlak adres Haberi

Ünalan Elektronik Emlak adres

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da kuruldu.
 

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birlestirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdısına satabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Merkez Mah.Salihpaşa Cad. Dabaklar İş Merkezi No.32/27...