05 / 05 / 2024

Unıq İstanbul açılışı

Unıq İstanbul açılışı

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi, UNIQ İstanbul açıldı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği bir mekan sunuyor.

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

İstanbul'un kaybedecek bir yılı bile yok: Hızlı dönüşüm için 16 öneri geldi! 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, 'İstanbul'un kaybedecek 5 yılı yok' dedi ve kentsel dönüşüm için 16 önerisini açıkladı. İşte o öneriler...

İstanbul'un kanayan yarasıydı! 65 kilometrelik yeni metro hattı Mart'ta açılıyor!

İstanbul'un kanayan yarası olarak bilinen ve merakla beklenen 65 kilometrelik yeni metro hattı önümüzdeki ay hizmete açılıyor. İşte detaylar...

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Kız Kulesi'nin imar planları açılıştan sonra geldi! Planda neler yer alıyor? 

İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’nin imar planları, restorasyonun bitirilip açılışının yapılmasından sonra hazırlandı ve itirazlar için askıya çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul ne zaman açılıyor?

Borsa İstanbul’un ne zaman açılacağı yatırımcılar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

İstanbul'un yeni simgesi olacak Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu. 4.5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen kule 29 Mayıs'ta açılacak.

Lala Hayrettin Camisi açılıyor!

Sinagog, kilise ve İstanbul'un fethinden sonra cami olarak hizmet veren ve 1600 yıllık olduğu belirtilen Lala Hayrettin Camisi açılıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan Göztepe Şehir Hastanesinin ilk etabı, yarın hizmete açılıyor.  

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Unıq İstanbul açılışı Haberi

Unıq İstanbul açılışı

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul açıldı. 

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, 62 dönüm arazi üzerinde 150 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip UNIQ İstanbul'un konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktivite üe İstanbul modern hayatının yeni merkezi olacağını söyledi. Eyüboğlu, 100 ntilyon Euro'luk yatırımla gerçekleştirdikleri merkeze günde 30 bin ziyaretçi beklediklerini belirtti. UNIQ İstanbul'un 12 bin metrekarelik alana sahip gösteri merkezi Volkswagen Arena pek çok uluslararası isimi ağırladı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği  bir mekan...