26 / 05 / 2024

UNIQ

UNIQ

Çağrı Merkezi sektörünün lider eğitim ve danışmanlık firması UNIQ, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek sektörün nabzını ölçen bir araştırmaya imza attı.‘’Türkiye Çağrı Merkezi Müşteri Deneyimi Araştırması’’ sonuçları;

UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi!

Çağrı Merkezlerine eğitim ve danışmanlık hizmeti veren sektörünün lider firması UNIQ Eğitim ve Danışmanlık, geliştirdiği eğitim akademilerine bir yenisini daha ekledi. UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi...

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmonem Bıtar, Samer Mohamed Saıd ve Yaser Vaez ortaklığında kuruldu.

Uniq Proje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Proje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Çağan Düven tarafından kuruldu.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

Uniq İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uniq İnşaat Anonim Şirketi, Aykut Küçük Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Küçük Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu, oğlu Mert'in doğum gününü kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlı, Ayten Alpar'dan olan 10 yaşındaki oğlu Mert için Maslak'taki Uniq İstanbul'da doğum doğum günü partisi verdi.

Turkmall, AVM yatırımlarıyla 1000'den fazla mağaza açacak!

M1, Forum ve Novada gibi market zincirlerini kuran, Uniq İstanbul’u hayata geçiren Turkmall Anadolu’ya odaklandı. Turkmall Anadolu’daki AVM yatırımlarıyla 1000’ün üzerinde mağaza açılacak, 20 bin kişiye istihdam yaratılacak.

Turkmall Anadolu’ya odaklandı!

M1, Forum ve Novada gibi market zincirlerini kuran, Uniq İstanbul’u hayata geçiren Turkmall Anadolu’ya odaklandı. Turkmall Anadolu’daki AVM yatırımlarıyla 1000’ün üzerinde mağaza açılacak, 20 bin kişiye istihdam yaratılacak.

UNIQ İstanbul, Sign of the City ödülü aldı!

Turkmall’un Maslak’ta hayata geçirdiği, İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul, gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinden Sign of the City Awards’un Tamamlanmış Projeler kategorisinde “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı” seçildi.

UNIQ İstanbul, En İyi Sosyo-Kültürel Yapı seçildi!

İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’da ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ seçildi.

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin çocuklara yönelik çok kapsamlı kültür ve eğlence merkezi IEG Kültür ve Eğlence Merkezi Uniq İstanbul’da 12 Kasım 2015 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

UNIQ Haberi

UNIQ

UNIQ tarafından Barem araştırma firmasına yaptırılan ‘’Türkiye Çağrı Merkezi Müşteri Deneyimi Araştırması’’ sonuçlarına göre; çağrı merkezlerinden müşteri hizmeti  alan her 3 müşteriden biri aldığı hizmetten memnun değil. Memnun olan her iki müşteriden birisi ise markayı mutlaka başkalarına tavsiye edeceğini söylüyor.


Çağrı Merkezlerine eğitim ve danışmanlık hizmeti sunan UNIQ Eğitim ve Danışmanlık, Türk tüketicisinin nabzını tutan ‘’Türkiye Çağrı Merkezi Müşteri Deneyimi’’ araştırması sayesinde müşteri ve çağrı merkezi arasındaki ilişkinin bir marka için ne kadar hayati önem taşıdığını tüm detayları ile ortaya koymuş oldu.

Araştırmanın çarpıcı sonuçlarını kamuoyuna açıklayan UNIQ CEO’su Alp Kohen, araştırmanın bugüne kadar Türkiye’de fazla sorgulanmayan ve bilinmeyen konulara ışık tuttuğunu söylüyor; ‘’Türkiye Çağrı Merkezi sektörü hızla büyüyen ve pek çok fırsatı içinde barındıran önemli bir sektör. Ancak bu sektörü...