04 / 05 / 2024

univa sakarya

univa sakarya

Tek seferde en büyük yabancı yatırımı çeken Univa Sakarya’daki tüm öğrenci evleri satıldı. Univa'nın son 120 öğrenci evini Ürdün’deki yatırımcılar satın aldı..

Univa’nın ticari alanları satışa çıktı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışı başladı. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma fırsatı sunuyor.

Univa Kocaeli telefon!

Univa Kocaeli telefon numarası haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan projede satışlar devam ediyor. 

Univa Kocaeli fiyatları!

Univa Kocaeli fiyatları haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan proje 786 yatak kapasitesine sahip.

Univa Kocaeli projesi!

''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan Univa Kocaeli projesi Kocaeli Üniversitesi'nin hemen karşısında yer alıyor.

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Univa'nın son 120 öğrenci evini Ürdün’deki yatırımcılar aldı!

Tek seferde en büyük yabancı yatırımı çeken Univa Sakarya’daki tüm öğrenci evleri satıldı. Univa'nın son 120 öğrenci evini Ürdün’deki yatırımcılar satın aldı..

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Univa Student Residence’ta 990 TL'ye yatırım fırsatı!

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Univa Student Residence Sakarya fiyatlar!

Univa Student Residence Sakarya fiyatları 123 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor...

Univa Student Residence'da 120 bin TL'ye daire!

Erkanlı Grup'un Univa Student Residence öğrenci evi projesi, Sakarya Serpan'da inşa ediliyor. Projede stüdyo daireler peşin alımlarda 120 bin TL'den satılıyor.

Emine Demirli, Univa Student Residence Satış Müdürü oldu!

Erkanlı İnşaat'ın Sakarya'da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinin satış müdürü Emine Demirli oldu. Proje 126 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Sakarya Univa Student Residence 3000'den fazla ön talep aldı!

Sakarya’da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup, projeye Türkiye genelinden bir ayda 3000’nin üzerinde ön talep aldı.

univa sakarya Haberi

univa sakarya

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım imkanının kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in dünyaca ünlü Asset Campus işbirliğiyle hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri”, yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Kısa bir süre önce Ortadoğulu yatırımcıların tek seferde 260 öğrenci evi aldığı Sakarya’daki projeye, bu kez talep Ürdün’den geldi. Uluslararası yatırımcıların bulunduğu güçlü pazarlar arasında yer alan Ürdün’deki yatırımcılar, projenin son kalan 120 öğrenci evini aldı. Böylece projedeki toplam 808 adet öğrenci evinin satışı tamamlandı.

Türkiye’deki ilk alternatif yatırım imkanı

Bu kapsamda Erkanlı Holding, geçtiğimiz günlerde Ürdün’de yabancı yatırımcılarla bir buluştu. Four Seasons Hotel Ürdün’de gerçekleştirilen toplantıda Univa Sakarya, Univa Düzce ve Univa Kocaeli projeleri hakkında yatırımcılara bilgiler verildi. Toplantıya 100’ü aşkın yatırımcı ve gayrimenkul şirketinin temsilcileri katıldı. Toplantıda, özellikle...