07 / 05 / 2024

Universal Hip Hop Museum nyc

Universal Hip Hop Museum nyc

New York’ta uzun yıllardır beklenen, ama bir türlü hayata geçemeyen hip-hop müzesi  Universal Hip Hop Museum'e kavuşmak için gerekli adımlar atıldı...

Dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye 59 milyar TL borcu var!

CHP Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye olan 59 milyar liralık taksitli konut borcu olduğunu açıkladı. 

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Enes Özperk tarafından kuruldu.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Dolar hop oturup hop kalkıyor! Yastık altında doları olanlar dikkat! Son dakika dolar/TL 16 Ağustos 2022

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru dün düşerken bugün yükselişe geçti. Dolar hop oturup hop kalkıyor. İşte son dakika dolar kuru 16 Ağustos 2022

Altın yatırıcısı hop oturup hop kalkıyor. Altın haftayı nasıl kapattı işte altında son durum

Haftayı toparlanarak geçiren altın yükseliş trendine girdi. Altının gramı ise 948 lira seviyesine dayandı. Altının ons fiyatı ise bin 845 doları gördü. Altın dolardaki ve ons altın fiyatlarındaki hareketlenmenin etkisiyle önümüzdeki günlerde de yükselişe devam edecek gibi görünüyor.

BİSU'dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

HOPİ üyesi olan ve BİSU'dan daha önce su siparişi vermemiş kişilere özel damacana sularda büyük kampanya başladı! İlk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Peki, BİSU'da damacana su fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eshagh Asgharı tarafından kuruldu.

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   120 bin TL sermaye bedeli ile Abdelghanı Dahmoun ve Merıem Kebaılı  tarafından kuruldu.

Irak'ta Türk şirketin inşa ettiği hastane hizmete açıldı!

Irak'ın Zikar (Nasıriye) vilayetinde Türk Universal Acarsan Şirketi tarafından inşa edilen hastane hizmete açıldı...

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Fatih Gültekin tarafından kuruldu.

Dünyanın en büyük Universal Studio’sunun ana bina inşaatları tamamlandı!

Çin’in başkenti Beijing’de 2021'de kapılarını açmaya hazırlanan Universal Studio’nun ana bina inşaatları tamamlandı.

New York'a 80 milyon dolarlık Universal Hip Hop Museum geliyor!

New York’ta uzun yıllardır beklenen, ama bir türlü hayata geçemeyen hip-hop müzesi  Universal Hip Hop Museum'e kavuşmak için gerekli adımlar atıldı...

Universal Hip Hop Museum nyc Haberi

Universal Hip Hop Museum nyc

Rap müziğin Doğu ve Batı Yakası mücadelesindeki Doğu’yu temsil eden New York’ta uzun yıllardır beklenen hip-hop müzesine kavuşmak için gerekli adımlar atıldı

New York Valisi Andrew Cuomo konuyla ilgili açıklama yaptı. Cuomo yaptığı açıklamada, New York eyaletinde dünyanın ilk hip-hop müzesinin inşa edilmesine destek olma amacıyla 3.5 milyon dolarlık ödeme aldıklarını belirtti.

Milliyet'te yer alan habere göre; Universal Hip Hop Museum, toplam 80 milyon dolara mal olacak. Müzenin 2023 yılında Güney Bronx’ta açılması planlanıyor. “Boogie Down” Bronx olarak da bilinen bölge, müzik tarihçileri tarafından hip-hop’un doğum yeri olarak kabul ediliyor.

New York Post’un raporlarına göre, Universal Hip Hop Museum'un zaten Microsoft ve MIT dahil olmak üzere kurumsal ortakları bulunuyor. Bu büyük markaların yanı sıra hip-hop dünyasından Nas ve LL Cool J gibi...