08 / 05 / 2024

Universal21 100 yeni personel alacak

Universal21 100 yeni personel alacak

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' dedi! Yeni fay hattını açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' diyerek, yeni fay hatlarını işaret etti.

Honda Civic'in en yeni fiyat listesi açıklandı! Civic'e tam 100 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi!

Otomotiv devi Honda yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyat listesini açıkladı. En sevilen modeller arasında yer alan Civic'e tam 100 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi...

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Fuzul GYO'dan Firuzköy'e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği 1.100 konut ve 50 ticari üniteden oluşan yeni projesi için düğmeye bastı. İşte Fuzul GYO Firuzköy projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Konut ve otomobilde yeni ilan düzenlemesi bugün resmen uygulanmaya başladı. Artık T.C. kimlik, adı-soyadı ve cep telefonu bilgileri Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne girilecek. Aldatıcı ilanın paylaşılması halinde 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Otomobillerini satmak isteyenler dikkat! Yeni düzenleme getirildi! Bunu yapmanın cezası 100 bin TL

Otomobil piyasasına yönelik yapılan yaptırımlar ve denetimlere bugün bir yenisi daha eklendi. Otomobillerini satmak isteyenlere yönelik getirilen bu yeni düzenlemede kurala uymayanlara tam 100 bin TL ceza uygulanacak.

Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptı! Ateca’nın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı!

Ağustos ayında tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptığını açıkladı. Seat’ın zam haberinin ardından Ateca’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Noter ücretlerine yüzde 100 zam yapıldı! Resmen güncellendi! İşte kalem kalem yeni tutarlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan tarifeye göre, noterlik ücret tarifesi için yüzde 100 zam uygulandı. İşte kalem kalem yeni tutarlar...

Universal21 100 yeni personel alacak Haberi

Universal21 100 yeni personel alacak

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında  yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.


2015’in ilk çeyreğinde konut sektörü yavaşlamış gözükse bile Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinde satışlar tam hızıyla devam ediyor. Satışa hazır duruma gelen yeni projeler için yeni istihdamlar söz konusu.


Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21  servis elemanından, danışma personeline, teknik elamandan, satış pazarlama temsilcisine ve yöneticilere kadar 100 yeni personel alımı yapacak. 


Yabancı satışlarının yoğun olduğu dönemde alınacak İşe alımı yapılacak olan personelin İngilizce ya da Arapça  ya da başka diller konuşması tercih sebebi olacak.


Üniversitelerle işbirliği ve yeni mezunlara...