16 / 05 / 2024

üniversite tercih danışma merkezleri hangi meydanlarda kurulacak

üniversite tercih danışma merkezleri hangi meydanlarda kurulacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu ve Avrupa yakasındaki toplam 17 meydanda Üniversite Tercih Danışma Merkezi kuruyor. Üniversite Tercih Danışma Merkezleri, ücretsiz hizmet verecek. İşte İBB Üniversite Tercih Danışma Merkezleri'nin adresleri...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Üniversite tercihi yapacak öğrenciler dikkat! O üniversiteler aylık 10 bin lira veriyor!

Üniversite tercih süresi biterken bazı üniversitelerin derece yapmış öğrencilere sağladığı bursalar 10 bin lirayı bile buluyor. Peki, hangi üniversite ne kadar veriyor? İşte ücretler ve şartlar…

Mustafa Şentop'tan yanlış yapılaşma açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Önce Öğrenci" oluşumu tarafından gerçekleştirilen Üniversite Tercih Destek Programı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Şehir Üniversitesi' açıklaması!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de hiçbir üniversiteye tapu ile mülkiyet devri olmadığını söyledi.

Yeni AKM için danışma kurulu oluşturulacak!

Yeni modern Atatürk Kültür Merkezi oprojesi için İyi bir danışma kurulu oluşturulması planlanıyor. Müze ise 2022 yılında hizmete açılacak.

Aydın’da öğrencilerin kiralık ev derdi!

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da öğrencilerin kiralık ev bulma derdi başladı.

Berlin'de kiralar arttı!

Almanya’nın büyük şehirlerinde kiralar ortalama yüzde 2.3 artarken, konut fiyatları yüzde 6,7 yükseldi. Jones Lang LaSalle adlı danışma şirketinin verdiği bilgiye göre, kira artışında Berlin ilk sırada yer alıyor.

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi kuruldu!

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melike Günaydın ve Nesrin Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Cazador'dan mağaza atağı!

Cazador, şu anda çoğu İstanbul'da olmak üzere franchising modeliyle 10 civarında mağaza açılmış. Bu mağazaların sayısını hızla artıracakmış,

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Abdullah Alsarı tarafından kuruldu. 

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 100’dan fazla projeleri olduğunu söyledi.

üniversite tercih danışma merkezleri hangi meydanlarda kurulacak Haberi

üniversite tercih danışma merkezleri hangi meydanlarda kurulacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi üniversite tercihi yapacak adaylar için "Üniversite Tercih Danışma Merkezleri"ni İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasındaki 17 meydanda hizmete alacak. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz faydalanılabilecek Tercih Danışma Merkezleri, 07 - 17 Temmuz 2014 tarihleri arasında şu meydanlarda kurulacak;


Anadolu Yakası:


- Bağdat Caddesi (Tarım İl Müdürlüğü), 


- Beykoz Meydanı,


- Çekmeköy Meydanı, 


- Kadıköy Rıhtım, 


- Sultanbeyli Meydanı, 


- Tuzla Meydanı, 


- Üsküdar Meydanı, 


- Kartal Kaymakamlık Önü




Avrupa Yakası:


- Bakırköy Özgürlük Meydanı, 


- Bağcılar Meydanı, 


- Beşiktaş Parkı, 


- Beylikdüzü meydanı, 


- Eminönü İskele, 


- Fatih Eski İtfaiye Önü,


- GOP Meydanı, 


- Mecidiyeköy Cevahir AVM, 


- Şirinevler Meydanı



Tercih Danışma Hattı: 0212 455 16 65 

Web: