04 / 05 / 2024

üniversitelere fidan dikim projesi

üniversitelere fidan dikim projesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye genelindeki tüm üniversite öğrencileri için fidan dikim kampanyası başlatıyor. 5 milyon 600 bin fidanın dikileceği kampanyayı yarın Başbakan Erdoğan, Gazi Üniversitesi Yerleşkesi ile başlatıyor....

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Üniversitelere 1420 TL bayram harçlığı! Üniversitelere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Üniversitelere verilecek olan bayram harçlığı gündemde yer alıyor. Bu konuya dair öğrenciler sorularını yöneltiyor. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Atatürk Havalimanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları..

Kentsel dönüşüm ile 2.5 milyon konut teslim edildi!

Afyonkarahisar'da millet bahçesi fidan dikim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2012'den itibaren 2.5 milyon konutun vatandaşlara teslim edildiğini söyledi.

Murat Kurum: 57 millet bahçemizin inşaatını tamamladık!

Afyonkarahisar'da millet bahçesine fidan dikim töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde hayata geçirilen millet bahçesi projeleri hakkında bilgi verdi. 

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gızgayıt Sadıgova tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yapılacak binalar için fidan dikme zorunluğu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

İstanbul'da üniversitelere yakın semtlerdeki evlerin kiraları!

Üniversite sınav sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Şimdi sırada tercihler bulunuyor. Öğrencilerin büyük çoğunluğu öncelikle İstanbul'u tercih ediyor. İşte İstanbul'da üniversitelere yakın semtlerdeki evlerin kiraları...

Murat Kurum'dan üniversitelere proje çağrısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum imzasıyla üniversitelere yazı gönderilerek, çevre ve şehircilik konularında üretilen projelerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından destekleneceği bildirildi

Karşıyakalı müteahhitlerden zeytin fidanı bağışı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçede hayata geçirilen yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Akpınar, ilçede inşa edilen her yeni daire için müteahhitlerin en az iki zeytin fidanı bağışladığını söyledi.

üniversitelere fidan dikim projesi Haberi

üniversitelere fidan dikim projesi

5 milyon 600 bin fidanın dikileceği kampanyayı yarın Başbakan Erdoğan, Gazi Üniversitesi Yerleşkesi ile başlatıyor. Kampanya çerçevesinde 26 bin 500 ODTÜ öğrencisi için de fidan dikilecek.


Fidanların 6 bini üniversite alanına, 20 bin 800 tanesi ise Ankara Çevre Yolu’na dikilecek. Öğrencilerin yoğun kullandığı alanlarda elma, armut, erik, badem, ceviz gibi meyve fidanları; diğer yerlere ise ilin toprak ve iklim yapısına uygun çam, selvi, sedir, çınar gibi türler tercih edilecek.  


HER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ İÇİN 1 FİDAN

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan dev proje. Bakan Veysel Eroğlu’nun talimatıyla her bir üniversite öğrencisi için 1 fidan kampanyası başlıyor. Başbakan Erdoğan’ın Gazi Üniversitesi’nin Gölbaşı Yerleşkesi’ne dikeceği fidanla başlayacak kampanya çerçevesinde son günlerin tartışmalı okulu ODTÜ’nün 26 bin 800 öğrencisi için de fidan dikilecek.


Ancak fidanların tamamı...