30 / 04 / 2024

unkapanı kültür ve sosyal yasam merkezi

unkapanı kültür ve sosyal yasam merkezi

Samsun’un en eski caddelerinden Unkapanı Caddesi üzerinde bulunan, daha önce eski pazar veri olarak kullanılan, çeyrek asırdan bu yana da kültür merkezi olan yapının muhteşem bir kültür ve sosyal yasam merkezi haline dönüştürülüyor.

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

İlkadım Unkapanı'na kültür ve sosyal yasam merkezi geliyor!

Samsun’un en eski caddelerinden Unkapanı Caddesi üzerinde bulunan, daha önce eski pazar veri olarak kullanılan, çeyrek asırdan bu yana da kültür merkezi olan yapının muhteşem bir kültür ve sosyal yasam merkezi haline dönüştürülüyor.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nde yıkım başladı!

1986’da kapalı pazar yeri olarak inşa edilen ve son 15 yıldır İlkadım Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak Unkapanı Kültür Merkezi'ni yıkılıyor. Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi ise, 1 yıl içerisinde tamamlanacak..

Samsun Unkapanı'ya kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Samsun Unkapanı'da değişim ve dönüşümün yaşanacak. İlkadım Belediyesi tarafından yıkılacak Unkapanu Kültür Merkezi'nin yerine yeni bir çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapılacak.

Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine dev Kültür Ve Yaşam Merkezi geliyor!

Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılma kararının alınmasının ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız” dedi.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Sakarya'ya yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Sakaryayı kültür kenti yapacaklarını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente yeni bir Kültür ve Kongre Merkezi hediye edeceklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gayrimenkulleri TBMM'de!

1.1.2003 tarihi itibarıyla Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Kültür ve Mekan Toplantıları'nda dönüşen kentlere ışık tutuldu!

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Kültür ve Mekan Toplantıları’ dizisinde, küresel ve yerel etkiler ile farklılaşan İstanbul ve konut çevrelerine ışık tutuldu.

Niğde'nin kültür ve turizm yatırımları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin kültür ve turizmine katkı amacıyla yapılan projelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Evi’nde ilk kurslar verilmeye başlandı.

Hıdırlık Tabyası, Osmanlı Kültür ve Medeniyet Müzesi olacak!

Balkan Savaşlarındaki Edirne savunmasında karargah olarak kullanılan Hıdırlık Tabyası Osmanlı Kültür ve Medeniyet Müzesi olarak turizme hizmet edecek.

unkapanı kültür ve sosyal yasam merkezi Haberi

unkapanı kültür ve sosyal yasam merkezi

30 YIL önce Samsun Belediyesi tarafından Pazar yeri olarak inşa edilen yapısal ömrü azalarak zayıflayan Unkapanı Kültür Merkezi, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un projelendirdiği yapı, yıkılarak yerine kapsamlı çok fonksiyonel, içerisinde birden fazla ihtiyaca cevap verecek olacak büyük bir hizmet alanına kavuşacak.


HER KESİME HİTAP EDECEK

Unkapanı Caddesi üzerinde 6 dönümlük bir alanı kapsayan eski ve yıpranmış büyük bir kütle olarak duran dev yapı daha modem, toplumun herkesimin istifade edebileceği büyük bir yaşam merkezine dönüştürülecek. 1986 yılında pazar yeri olarak kullanılan son 15 yıldır kültür merkezi olarak yararlanılan Unkapanı Kültür Merkezi’nin yeni görünüme kavuşması için ihalenin sonuçlanması bekleniyor.


UNKAPANI DEĞİŞECEK

Unkapanı Kültür Merkezi binasının muhteşem bir değişim yaşayacağını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Unkapanı Kültür Merkezi binası 30 yıllık eski bir yapı. Geçmiş...