04 / 05 / 2024

ünlü işadamları gözaltında

ünlü işadamları gözaltında

Aralarında ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ve de Ebru Gündeş' in eşi Reza Zarrab' ında bulunduğu işadamları yolsuzluk ve de rüşvet operasyonu ismi ile gözaltına alındı...

Kira tartışmasında tansiyon yükseldi! Enişte ve yeğen gözaltında!

Kiracı ve gayrimenkul sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Her yeni güne kiracı ev sahibi tartışması ile başlarken yeni haber Gaziantep'ten geldi. Kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken iki kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

Martı, ABD borsasında işlem görmeye başladı: Halka arzdan 60 milyon dolar kaynak!

Türkiye'nin başlıca mobilite platformları arasında yer alan Martı, ABD borsalarında dün işlem görmeye başladı. Gerçekleşen halka arzın ardından şirket, yaklaşık 60 milyon dolarlık kaynak elde etti. Fakat şirket, ilk işlem gününde değer kaybetti. İşte ayrıntılar...

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Borsada manipülasyon iddiaları! Aralarında büyük yatırımcıların da olduğu 10 kişi hakkında gözaltı kararı!

Borsada manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.  Borsada temmuz ortasında kamu bankaları hisselerinde başlayan olağanüstü yükseliş ve ardından aynı hızda düşüşle ilgili yapılan işlemler sebebiyle yapıldı.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Otomobil stokçuluğunda 51 şüpheli için gözaltı kararı!

50 şehirde "bayilerdeki araçları toplayarak tekel oluşturdukları" gerekçesiyle toplamda 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

İzmir'de kripto para madenciliği operasyonu: 2 gözaltı!

İzmir Menderes'te bir iş yerine gerçekleştirilen baskında kripto para madenciliğinde kullanılan cihazlar bulundu. Baskında 2 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

ünlü işadamları gözaltında Haberi

ünlü işadamları gözaltında

İstanbul'da aralarında Ali Ağaoğlu ve Reza Zarrab gibi ünlü işadamlarının da bulunduğu isimlerin evlerine baskın düzenlendi. Çok sayıda gözaltı var.


Sabah saatlerinde mali polisin düzenlediği operasyonlarda aralarında Ali Ağaoğlu ve ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 18 kişinin gözaltına alındığı iddia...