10 / 05 / 2024

Ünlü markalar New Yorktaki mağazalarını kapatıyor mu

Ünlü markalar New Yorktaki mağazalarını kapatıyor mu

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Lüks tasarımları ile Tommy Hilfiger kol saati modelleri A101'de satışa çıktı!

Dünyaca ünlü markaları satışa sunan A101'de Tommy Hilfiger saat çeşitleri uygun fiyata satışa çıktı. Peki, A101'de Tommy Hilfiger saat çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Deprem bölgesinde 1366 hazır giyim firması 70 ülkeye ihracat yapıyor!

Dünyaca ünlü markalar bölgeye destek için siparişlerini artırmak isterken, yüzde 70'e ulaşan kapasitenin yükselmesi için daha fazla çalışana ihtiyaç var. Tekstilcilerin en büyük sorunu ise üretim maliyeti ve düşük katma değer.

Koton’da elbiseden pantolona fırsat günleri! Çiçekli elbise 279, tişört 48 TL! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Perakende sektörünün ünlü markalarından Koton’da etekten pantolona, gömlekten tişörte çeşitli ürün grupları Trendyol’da indirime girdi. Koton indirimi hangi ürünleri kapsıyor? İndirimli ürünlerin fiyatları ne kadar?

Spor giyim tutkunları kaçırmayın! LTB Jeans’ten indirim üstüne indirim!  23 Aralık 2023 Fiyat Listesi

Jean üretiminde Türkiye’nin ünlü markalarından LTB Jeans,  hem jean modellerinde hem de diğer giyim ürünlerinde indirim kampanyası ay sonuna kadar geçerli olacak.  Hangi ürün ne kadar indirime girdi? LTB Jeans ne kadar indirim yaptı? İşte 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Beymen’de dünyaca ünlü koleksiyonlarda yüzde 20 Ekinoks indirimleri! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beymen Ekinoks indrimleri ile The Mannie, Alexender McQueen, Stella McCartney, Polo Ralp Mauren, Valentino Garavani, Veja, Tony Burch gibi dünyaca ünlü markaların seçili koleksiyonlarında yüzde 20 Ekoniks indirim kampanyası düzenliyor. İşte ürünlerin bazılarının fiyat listesi

Konyalı Saat online mağazada ünlü markalarda kaçırılmayacak indirimler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Saat kişiliğinizi yansıtır, sizinle ilgili çok şey söyler. Aynı zamanda kadın ya da erkeğin en önemli aksesuarıdır. Konyalı Saat de birbirinden ünlü markaların şık tasarımlarını yıllardır kalite ve güven anlayışıyla müşterilerine sunuyor. Şimdi de Konyalı Saat online mağazasında kaçırılmayacak fırsa

Irina Shayk New York'taki dairesini satıyor!

Ünlü model Irina Shayk, 2016 yılında 6 milyon dolar bedelle satın aldığı New York’taki lüks apartman dairesini 8,2 milyon dolara satışa sundu.

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Ünlü markalardan Bodrum çıkarması!

Bodrum'a yapılan yatırımlar katlanıyor. Ünlü restoran markaları, Bodrum'da yatırım yapmak için atağa geçti. İstanbul'dan da birçok ünlü marka Bodrum'a gidiyor.

Ünlü markalar New Yorktaki mağazalarını kapatıyor mu Haberi

Ünlü markalar New Yorktaki mağazalarını kapatıyor mu

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markaların kapattığı şube sayısı rekor düzeye ulaştı. Amerika'nın Sesi'nde yer alan habere göre, Mart'tan beri salgın hastalık nedeniyle ekonomik krize giren ünlü markaların şimdiye kadar 1057 şubesini kapattığı duyuruldu.

Birçok ünlü markanın iflas ettiği bazılarının da ayakta kalabilmek New York’taki satış noktalarının bazılarını tamamen kapatmak zorunda kaldıkları bildirildi.

Perakende satış mağazalarının rekor düzeyde şubesini kapatma kararı almasının temel sebebi olarak, salgın hastalıkla beraber kent ekonomisinde yaşanan kriz başta olmak üzere tüketicilerin alışverişlerini internetten yoğunluklu şekilde yapmaya başlaması gösteriliyor. Ünlü markaları New York’taki satış noktalarını kapatmaya iten diğer faktörler arasında da, George Floyd protestoları sırasında yaşanan vandalizm, şehirdeki yağmalama olayları ve giderek tırmanan suç oranları...