22 / 07 / 2024

Ünlüdev İnşaat nerede

Ünlüdev İnşaat nerede

Ünlüdev İnşaat Nakliyat Otomotiv Ofis Sistemleri ve Reklam Limited Şirketi, Adem Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Başkent Caddesi'nde kuruldu.

33 yıllık dev inşaat şirketi iflas bayrağını çekti! 

Türkiye'nin dev inşaat şirketleri arasında olan Taham İnşaat iflas bayrağını çekti, inşaat firmasının projeleri yarıda kaldı. 

İstanbul'daki ünlü konut sitesinin tesisatını paylaşan inşaat mühendisi sordu: 'Müteahhitin sorumluluğu devam eder mi'

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden ünlü bir sitenin su tesisatının halini paylaştı. Sitece ortalama daire fiyatının 10 milyon TL olduğunu belirten Mayk İnşaat, müteahhitin sorumluluğunun devam edip etmeyeceğini de sordu.

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

İzmir'e Sabancı kulesi geliyor! Dev inşaat için kollar sıvandı!

Sabancı Holding'e ait Bayraklı Salhane'deki parsellerin imar planları askıya çıkarıldı sonrasında yapılan pşna değişikliği ile birlikte dev inşaatın önü açılmış oldu.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Dünyaca ünlü dev banka dolar tahminini değiştirdi! Doları olanlara şok hamle! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı!

Dünyaca ünlü dev banka JP Morgan dolar tahminini yeniledi. Kararını değiştiren dev bankadan yeni haber şimdi gelirken görenlerin ağzı bir karış açık kaldı. Son dakika dolar gelişmesi...

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinde sürpriz ayrılık!

Pasifik İnşaat ile Çiftay'ın Ankara’da yapımı devam eden konut, ofis, AVM, otel, okul ve hastaneden oluşan projedeki ortaklığı sonlandı. Çiftay, 4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinden ayrıldı.

Türk Şirketleri Irak’taki 157 dev inşaat projesine talip!

Irak’ın yeniden inşası için Ulusal Yatırım Komisyonu 157 projelik bir liste yayınladı. Türk Şirketleri Irak’taki 157 dev inşaat projesine talip. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Aydınlı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Aydınlı tarafından kuruldu. 

Ünlüdev İnşaat nerede Haberi

Ünlüdev İnşaat nerede

Ünlüdev İnşaat Nakliyat Otomotiv Ofis Sistemleri ve Reklam Limited Şirketi, Adem Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Başkent Caddesi'nde kuruldu. 


Ünlüdev İnşaat Nakliyat Otomotiv Ofis Sistemleri ve Reklam Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...