25 / 05 / 2024

ünlüler Rezidanslarda mı yaşıyor

ünlüler Rezidanslarda mı yaşıyor

Spa’sından golf sahasına, vale hizmetinden bel boy servisine kadar A+ yaşamın tüm güzelliklerini ayağınızın altına seren rezidans yaşamı her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Biz de bu lüks yaşamları mercek altına aldık.

Brent petrolde tahminler yükseldi: Benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

ABD'li dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, Brent petrolde fiyat tahminini yükseltti. Peki benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam var mı? İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Total 26 Şubat 2024 fiyat listesi...

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Uzmanlardan ‘altın’ tavsiye: Altındaki düşüşler alım fırsatı, kaçırmayın!

Piyasalarda borsadaki yükseliş trendinin kalıcılığının yabancı girişine bağlı olduğu görüşü ağır basarken, ABD’de yükselen faizler altını baskılamaya devam ediyor. Uzmanlar altındaki düşüşü yatırımcılar açısından ‘alım fırsatı’ olarak değerlendiriyor.

Altında düşüşler alım fırsatı mı? İşte altında yol haritası…

Ons altın uluslararası borsalardaki gelişmelere bağlı olarak bugünkü işlemlerde 8,5 ayın en düşük seviyesine geriledi. Orta ve uzun vadede altının geleceğinden umutlu olan uzmanlar, altın fiyatlarındaki düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

Böyle zam görülmedi! Tüm işçilerin maaşları yüzde 107.49 oranında artıyor

Ünlü üretici, tüm çalışan işçilerinin maaşlarına yüzde 107,49 oranında zam yaptığını duyurdu. İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Kurban Bayramı'nda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak? 2023 Bayramda köprüler bedava mı? 

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağını sorguluyor. İşte detaylar... 

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Altın almalı mı, satmalı mı? Bir gram altını olan bile acilen baksın!

Altında yükseliş devam ederken, yeni rekor seviyeleri test ediliyor. Peki bu yükseliş daha ne kadar devam edecek? Vatandaşlar altın almalı mı satmalı mı? Altında son durum ne, bayramdan sonra altın ne olur? Ünlü yatırım uzmanı Necati Akın herkesin kafasındaki soruları cevaplandırdı.

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

ünlüler Rezidanslarda mı yaşıyor Haberi

ünlüler Rezidanslarda mı yaşıyor

Konut Satın Alma Davranışları araştırmasının son sonuçlarına göre konut satın almak isteyenlerin  yüzde 42’si rezidansları tercih ederken yüzde 30’u özellikle rezidansta yaşamak istiyor.  Bu da 10 yıl öncesine kadar sadece cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri tarafından tercih edilen rezidans yaşamının artık daha ulaşılabilir ve tercih edilir olduğunun en büyük göstergesi.


Rezidans yaşamı hayatınızı kolaylaştırmak için var


‘Ev, konut, yaşam alanı’  anlamına gelen rezidasların en önemli özellikleri iş ve şehir merkezlerine yakın olmaları ve  küçük metrekarelerde  yüksek  yaşam standartları sunuyor olmaları. Örneğin A+ bir rezidansta yaşadığınızda sizi evinizin kapısında valeniz karşılıyor, aracınızı otoparka teslim ediyor ve gerekirse bagajınızdaki paketlerinizi dairenize kadar çıkarıyor.


 Sabahleyin ise bir telefon ile ‘Aracımı hazırlayın Sebastian’ demeniz yeterli.  Peki ya evde keyif yaparken TV bozuluyor ya da banyoda...