20 / 05 / 2024

ünlülerin eşlerine verdikleri gayrimenkuller

ünlülerin eşlerine verdikleri gayrimenkuller

Ünlüler olayları boşanmalarının yanı sıra ödedikleri tazminat bedelleriyle uzun süre gündemde kalıyorlar. Ünlüler binlerce TL ödenen nafakalar dışında milyon dolarlık villalarını da eşlerine bırakıyor.

Banka banka faiz oranları! 900 Bin TL'nin 55 günlük faizi ne kadar?

Geçtiğimiz günlerde, mevduat faizleri yukarı yönlü bir eğilim sergileyerek yüzde 50 seviyesini aşarak önemli bir eşiği geride bırakmıştı. Bankalardaki mevduat faizlerindeki artış, ekonomik belirsizlikler ve enflasyon endişeleri il beraber yatırımcıların güvenli liman arayışlarına bağlanıyor.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Electrolux beyaz eşyada net yüzde 10 indirim yaptı! Mutlaka bakın.. Electrolux 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Ünlü beyaz eşya markası Electrolux Hepsiburada alışveriş sitesi üzerinden seçili tüm ürünlerde sepette net yüzde 10 indirim yaptığını duyurdu. Peki hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte Electrolux 23 kim 2022 fiyat listesi..

Smart Balance Elektrikli Kaykayla yollar eğlenceli hale geliyor! İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gençlerin eğlencesi olan elektrikli kaykay Teknosa'da uygun fiyatıyla satışta. Peki Smart balance elektrikli kaykayın özellikleri neler? Smart balance elektrikli kaykay fiyatı kaç TL? İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Yonca Lodi: Metaverse'ten arsa topluyorum!

Son zamanların en popüler sosyal dijital uygulaması olan metaverseye olan rağbet gün geçtikçe artıyor. Ünlülerin yeni yatırım merkezi metaverse mi oluyor?

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin lüks villaları...

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

İşte ünlülerin merak edilen lüks evleri!

Türkiye'nin ünlü isimlerinin yaşadığı evleri oldukça merak ediliyor. Peki, ünlüler nasıl evlerde yaşıyor, hangi semtleri tercih ediyor?  İşte ünlülerin muhteşem evleri…

Ünlülerin gayrimenkulde tercihi Bodrum oldu!

Magazin dünyasının ünlü simalarının yeni ev tercihleri Bodrum'dan oldu. Bodrum, bu yaz ünlü simaların ev aldığı gözde yer oldu...

ünlülerin eşlerine verdikleri gayrimenkuller Haberi

ünlülerin eşlerine verdikleri gayrimenkuller

Ünlüler olayları boşanmalarının yanı sıra ödedikleri tazminat bedelleriyle uzun süre gündemde kalıyorlar. Ünlüler binlerce TL ödenen nafakalar dışında milyon dolarlık villalarını da eşlerine bırakıyor. 



1-Acun Ilıcalı

TV8’in patronu Acun Ilıcalı önceki gün 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan 10 dakika süren duruşma sonunda boşandı. Ilıcalı’nın eski eşine 150 bin TL iştirak nafakası, Miami, Beykoz, Bodrum ve Zorlu Center’da da ev bıraktığı ortaya çıktı. Dudak uçuklatan rakamlar, akıllara boşanırken adeta servet sahibi olan ünlüleri getirdi.



2-Cem Yılmaz

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 20 ay evli kaldığı Ahu Yağtu’yla boşanırken, bir servet ödedi ve oğlu Kemal’in geleceğini güvence altına aldı. Yılmaz, Kemal için aylık 10 bin TL nafaka, 500 bin dolar tazminat, Yağtu’ya lüks otomobil, Sarıyer ve Şişli’de gayrimenkul vermeyi kabul etti.



3-Cem Hakko

Cem Hakko...