02 / 05 / 2024

ünye 5 binlik imar planı

ünye 5 binlik imar planı

Ünye’nin 5 binlik imar planını hazırlayan ekipte yer alan Şehir Plancısı Yılmaz Açan, "Ünye’nin 1970 yılından sonra bütün olarak yapılmış, bir imar planı ne yazık ki yok. " dedi.

Ordu'da 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 26 Ekim'de!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ve Ünye ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Ordu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Kanal İstanbul güzergahında 5 milyon konut dönüşmeli!

Kanal İstanbul’un 1/100 bin ölçekli planları hazır. Ulaştırma Bakanlığımız da ihale sürecini yürütüyor. Alt ölçekli planları da bitiyor. 5 binlik, binlik planları da çalışıyor.

Mersin'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisinde ele alınan 1/5 binlik imar önemli olduğunu açıkladı.

Ünye'de Şehircilik ve Planlama Paneli düzenlendi!

Ünye'de "Şehircilik ve Planlama" konulu bir panel düzenlendi. Panelde, Ünye'nin 5 bin yıllık imar planı çalışmaları değerlendirildi.

Ünye’nin 1970 yılından bu yana sağlıklı bir imar planı yok!

Ünye’nin 5 binlik imar planını hazırlayan ekipte yer alan Şehir Plancısı Yılmaz Açan, "Ünye’nin 1970 yılından sonra bütün olarak yapılmış, bir imar planı ne yazık ki yok. " dedi.

1/5 binlik imar planı 10 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, istihdam çağrısına destek verdiğini belirtti. Ekinci 1/5 binlik imar planının onaylanması halinde sektörün en az 10 bin kişiyi istihdam sağlanacağını söyledi.

Mersinli müteahhitlerin gözü 5 binlik imar planında!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği, istihdam çağrısı yaptı. İstihdamın artması için 5 binlik planların onaylanması gerektiğini vurguladılar.

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 5 binlik planları kabul edildi!

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 5 binlik planları oybirliğiyle kabul edildi. CHP Meclis Üyesi Kolcuoğlu, planların bir yıldır komisyonda bekletildiğini, insanların mağdur olduğunu belirtti.

Hatay'ın geleceği planlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi 1/100 binlik ve 1/5 binlik imar planı çalışmaları kapsamında halkla görüşmeye devam ediyor.

Ünye'ye 2,5 yılda 93 milyonluk yatırım!

Ünye ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye'nin modern bir kent olacağını söyledi...

Mersin'de 5 binlik imar planı onaylanırsa yatırımın önü açılır!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Mersin'deli 5 binlik imar planı onaylanması halinde kentin yatırımda önünün açılacağını söyledi. İşte o açıklama:

ünye 5 binlik imar planı Haberi

ünye 5 binlik imar planı

Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi işbirliği ile ilçenin imar planları hakkında geniş katılımlı bir panel gerçekleştirildi.


AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, muhtarlar, Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ve şehir plancılarının katılım gösterdiği toplantıda Ünye’nin 5 binlik imar planları çalışmaları ve hem tarihi hem jeopolitik hem de kültürel öğeleriyle birlikte daha yaşanılabilir kent kimliği oluşturma noktasında fikirler tartışıldı.


“Ünye’nin 1970 yılından bu yana sağlıklı bir imar planı yok”

Ünye’nin 5 binlik imar planını hazırlayan ekipte yer alan Şehir Plancısı Yılmaz Açan yaptığı konuşmada, “Bir yıl önce Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye Belediye Meclisine yetki vermesiyle Ünye’nin nazım imar planını çalışmaya başladık. İmar planı için bütün kurum görüşlerini tamamladık. Bir tek jeolojik...