28 / 07 / 2024

Ünye Belediye Başkam Ahmet Çamyar

Ünye Belediye Başkam Ahmet Çamyar

Ünye TSO'nun bünyesindeki iş adamları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Tarihi adımları bir bir gerçekleştiriyoruz" dedi.

Ünye projeleri için geri sayım başladı!

Ünye için büyük önem arz eden projelerde geri sayım başladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da bu çerçevede sık sık Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek projelerin bürokrasi ayağını sıkı takip ediyor.

Ünye Kalesi'nde kazı çalışmaları 2017'de başlıyor!

Ünye’de devam eden çalışmalar ve projelerle ilgili Ankara’da önemli görüşmelere imza atan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, verimli sonuçlarla döndü. Dönüşte ayağının tozuyla basın açıklaması yapan Başkan Çamyar’ın ilk müjdesi Ünye Kalesi ile ilgiliydi.

Ünye Rüzgarlı Sokak'ta yıkımlar başladı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Flash Radyo’da gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkan Çamyar, Rüzgarlı Sokak’tan, ticaret merkezine, doğalgazdan Ünye Kalesi’nin restorasyon çalışmalarına kadar merak edilen birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Ünye Kalesi'nin restorasyonu 2017'de başlıyor!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediyenin yeniden yapılanan Bilgi İşlem Merkezini ziyaret etti. Burada personelle bir araya gelen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çamyar, personele Ünye’deki çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Ünye Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı gerçekleşti!

Ünye Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ünye Belediye başkanı Ahmet Çamyar başkanlığında belediye meclis üyeleri katıldı.

Ünye Belediye Ticaret Merkezi projesinde son durum!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yer teslimi yapıldıktan sonra çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Belediye Ticaret Merkezi projesinde incelemelerde bulundu.

Ünye Belediye Meclisi toplandı!

Ünye Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı Ünye Belediye Meclis Toplantı Salonunda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü.

Amasya Merzifon Belediye Başkanlığı 20 adet gayrimenkul satıyor: 5 milyon 690 bin 500 TL!

Amasya İli Merzifon İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 690 bin 500 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Amasya Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.

Çarşamba Belediye Başkanlığı 301 adet konutu satışa çıkarıyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı Orta Mahalle Stadyum Caddesi'nde yer alan 301 adet konutu açık artırma usulü satışa çıkardı. İhale 10 Haziran 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kartal Belediye Başkanı, İstanbul’da Kentsel Dönüşüm toplantısına katıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tasarım Atölyesi Kadıköy’ün düzenlediği , “İstanbul’da Kentsel Dönüşüm” toplantısına katıldı. İki turlu yapılan toplantıda kentsel dönüşüm masaya yatırıldı...

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a hapis cezası!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a iki ayrı olayda görevi kötüye kullanma suçundan 4 yıl 2 ay, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a da suç işlemeye azmettirme suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi...

Güngören ve Silivri Belediye Başkanları Kadir Topbaş’ı ziyaret etti!

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında ayrı ayrı ziyaret etti...

Kadir Topbaş'a Avcılar ve Kadıköy Belediye başkanlarından ziyaret!

CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

Ünye Belediye Başkam Ahmet Çamyar Haberi

Ünye Belediye Başkam Ahmet Çamyar

Ünye Belediye Başkam Ahmet Çamyar, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında iş adamları ile bir araya geldi. Ünye'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çamyar, 5 binlik imar planı çalışmasının Ünye'nin geleceğine ışık tutacağını söyledi, Ünye'nin 3 tepesine 3 yeni cami yapılacağını kaydeden Başkan Çamyar, "Merkezin tamamında sıcak asfalt uygulamasına geçiliyor. Ünye sahilindeki binaların dış cepheleri yenileniyor" dedi. 


TİCARET MERKEZİ ÇOK ÖNEMLİ 

Modern kent kimliğine kavuşmak anlamında önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Tarihi eserleri yeniden ilçemize kazandırıyoruz. Ünye'nin turizm, eğitim ve sanayi kenti olması yolunda çalışıyoruz. Turizm alanında kentin tarihi 

altyapısını yeniden ayağa kaldırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi. Ünye'nin en önemli projelerinden biri olan Ticaret Merkezi inşaatının devam ettiğini söyleyen Başkan Çamyar, "Yeni Kapalı Çarşı inşaatının tamamlanması...