18 / 05 / 2024

Ünye Cevizdere projeleri

Ünye Cevizdere projeleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cevizdere’ye yapılması planlanan Çöp ayrıştırma tesis ile ilgili kamuoyunda yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

Ordu'da inşaattan düşen işçi ağır yaralandı!

Ordu Ünye Cevizdere Mahallesi'nde yer alan inşaattan düşen işçi ağır yaralandı...

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Ordu Cevizdere Köprüsü 3-4 ay içinde yeniden yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünye'de yıkılan Cevizdere Köprüsü'yle ilgili "Hedefimiz bu köprüyü 3-4 ay içinde bitirmek." dedi...

Ünye Cevizdere'ye ayrıştırma tesisi inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cevizdere’ye yapılması planlanan Çöp ayrıştırma tesis ile ilgili kamuoyunda yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

Ünye projeleri için geri sayım başladı!

Ünye için büyük önem arz eden projelerde geri sayım başladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da bu çerçevede sık sık Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek projelerin bürokrasi ayağını sıkı takip ediyor.

Ünye Ticaret Merkezi inşaatı erken bitebilir!

Ünye Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Ticaret Merkezi inşaatı hızla sürüyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu.

Ünye'nin çehresi mega projelerle değişecek!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ilçeyi 2023 vizyonuna taşıyacak dev projeleri SABAH’a anlattı. İlçede değişimin hızla devam ettiğin belirten Çamyar projelerin açılışa hazır hale geldiğini ifade etti.

Cevizdere Islah Projesi 2017 yatırım programına alınıyor!

Ünye’de dere ıslah çalışmaları hızla ilerliyor. Bu çerçevede batıdan başlamak suretiyle Cüri ve Tabakhane derelerinin ıslah çalışmalarının ardından Cevizdere ırmağının ıslah çalışmaları içinde DSİ ile mutabakata varıldı.

Ünye Cevizdere Cami açıldı!

Cevizdere Mahallesinde, hayırsever vatandaşlar ve Ünye Belediyesi’nin katkıları ile yapımı tamamlanan 3 katlı Cevizdere Merkez Cami, açılış töreninin ardından dualarla ibadete açıldı.

Kurtköy konut projeleri 2013! Fiyatlar 94 bin TL'den başlıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile bir anda İstanbul'un pirim potansiyeli yüksek lokasyonları arasında zirveye oturan Kurtköy'deki yatırım fırsatlarını araştırdık. İşte 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kurtköy konut projeleri....

2013 Ağustos'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Türkiye'nin farklı illerinde Ağustos 2013'te satışa çıkacak konut projelerini araştırdık. İşte tüm detayları ile Erzurum'dan İstanbul'a lansmana özel fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan o konut projeleri...

Büyükçekmece konut projeleri 2013!

2000'li yılların başından bu yana nitelikli konut projelerinin çoğalmaya başladığı Büyükçekmece, yeni konut projeleriyle hızla dönüşüyor. İşte İstanbul'un ortasında gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunan Büyükçekmece konut projeleri...

Ünye Cevizdere projeleri Haberi

Ünye Cevizdere projeleri


Ünye’de biz dizi incelemeler yapan ve yatırımları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cevizdere’ye yapılması planlanan Çöp ayrıştırma tesis ile ilgili kamuoyunda yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.


Çöp ayrıştırma tesisinin bir vahşi depolama alanı olmadığının altını çizen Başkan Yılmaz, Ünye’nin Akçay girişinde ki gibi vahşi bir depolama değil, bu sistemle çöpler tamamen kapalı alanda cinslerine göre ayrıştırılacak, daha sonra yakılabilir olanlar yakılacak, kalanlar da yol altyapı malzemesi, gübre gibi alanlarda kullanılacak. Ayrıştırma sistemi ile ortalama 100 tonluk bir çöpten geriye 17 ton kalacak. Bu kalan miktarda dediğim gibi yol altyapı malzemesi ve gübre gibi alanlarda kullanılacak. Tamamen kapalı ortamda yapılacağı için dışarıya bir koku gibi bir durumun olması da söz konusu değil. Bu sistemler birçok şehirde kent merkezlerinde kullanılırken,...