06 / 05 / 2024

Updown Villası kaçak yapı

Updown Villası kaçak yapı

Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Şeyh Raşit el Maktum, İngiltere'de sahip olduğu evin bahçesine hizmetçileri için kaçak prefabrik yapılar inşa ettirdi.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Soner Yalçın’ın kaçak villasına çifte soruşturma!

Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın İstanbul Levent'teki milyonlarca dolarlık kaçak villası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Soner Yalçın'ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklenti iddiası!

Soner Yalçın’ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklentiler yaptığına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. otoğraflarda bodrum kat ilave edilen villanın tabanının komple delinip yıkıldığı görülüyor...

Updown Villası kaçak yapı Haberi

Updown Villası kaçak yapı

İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Şeyh Raşit el Maktum’u konuşuyor. 2007 yılında dünyanın en pahalı evi unvanına sahip olan Updown Villası’nda 103 oda bulunuyor. Şeyh Maktum’un 75 milyon sterlinlik evinde sinema salonu bile var.

Sözcü gazetesi'nde yer alan haberde, Maktum, 2007’de 75 milyon sterline (580 milyon TL) satın aldığı 103 odalı Updownn Villası’nda hizmetçilerine kalacak yer bulamadı. Bu nedenle Şeyh Maktum (69), 230 bin metrekarelik alanı olan evin yanma prefabrik 8 konut yerleştirdi. Çirkinliği gören komşular Maktum’un kaçak yapılarını belediyeye bildirdi. Şeyh’in “imarsız inşaat” nedeniyle para cezası alması...