05 / 05 / 2024

Uptown İncek manzarası

Uptown İncek manzarası

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, ayrıcalıklı manzarası ile Başkent’in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Erarslan tarafından kuruldu. 

Park Yaşam Santorini, Körfez manzarasıyla öne çıkıyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de hayata geçirdiği Park Yaşam Santorini projesiyle, Santorini adasının mimarisini getiriyor. "Mahallede yaşam var" sloganıyla hayata geçirilen projede, Körfez manzarası öne çıkıyor.

Kaledos Evleri manzarasıyla büyülüyor!

Dört mevsim Ege'yi yaşatan Kaledos Evleri, büyük ilgi gören projeleriyle yatırımcısına değer kazandırırken, muhteşem manzarasıyla büyülüyor.

Boğaz manzarası Bizim Evler'e geliyor!

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada hayata geçirildi...

Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Uptown İncek manzarası Haberi

Uptown İncek manzarası

Hızla artan konut projelerini birbirinden ayıran en önemli özellik sosyal donatı alanlarının yanı sıra sahip oldukları manzaralar. Karar vermekte zorlanan yatırımcılar, göl ve orman manzaralı projelere daha çok ilgi gösteriyor. Doğa ve göl manzarasına sahip projelerde talebin daha yüksek olduğu görülüyor.


Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, ayrıcalıklı manzarası ile Başkent’in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor. Mogan Gölü’nün huzur veren manzarası eşliğinde misafirlerinizi ağırlarken, doğa ile iç içe vakit geçirebileceğiniz bir yaşam için en uygun atmosferi Uptown İncek sağlıyor. Ön cephelerde yeşil teraslar, kat bahçeleri ve yemyeşil çatılar ile Uptown İncek, doğa ile iç içe bir yaşam konforu sunuyor. Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı, rezidansların yer aldığı modern konut projelerinin teknik niteliklerin...