05 / 05 / 2024

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi adresi

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi adresi

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi, Özer Sevgen Müdürlüğü'nde 1 milyon 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi' nde kuruldu.

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Deprem'de en büyük zararı fay hattı üzerindeki yapılar görüyor!

Fırat Üniversitesi (FÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy yaptığı açıklamada, "Deprem'de en büyük zararı fay hattı üzerindeki yapılar görüyor" dedi.

Van Kalesi'ndeki Urartu yapıları kerpiçle ayağa kaldırılıyor!

Van Kalesi'ndeki höyükte yürütülen kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan yaklaşık 3 bin yıllık Urartu yapıları, orijinaline uygun olacak şekilde kerpiçlerle yeniden inşa ediliyor.

Van'daki Urartu yapıları kerpiçlerle yeniden inşa ediliyor!

Van Kalesi'nin kuzeyinde yer alan höyükte yapılan kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan Urartu yapıları, kerpiçlerle yeniden ayağa kaldırılıyor

Ahşap yapılar büyük depremlere karşı dirençli!

"Sismik eğilimli alanlarda, ahşap yapılar tercih edilebilir." diyen Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Ceccotti, "Depremden iletilen enerjiyi dağıtma kapasitesine bağlı olarak ahşap kullanılan bir bina, bir dereceye kadar hasar görmüş olsa bile harabe olmayacaktır." dedi.

Ulvi Can Ünlügenç: Depreme karşı sağlam zeminde yapılar üretilmeli!

ÇÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Ünlügenç, son dönemde Türkiye'nin değişik bölgelerinde meydana gelen depremlerin ardından sağlam zeminlerde yönetmeliklere uygun yapılar üretilmesini istedi.

Ankara'daki riskli yapılar yenilenmeli!

Gazi Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr Süleyman Pampal, Ankara'nın deprem riski bulunduğunu söyledi. Pampal, riskli yapıların yenilenmesi gerektiğini belirtti.

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi kuruldu!

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi, Özer Sevgen Müdürlüğü'nde 1 milyon 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi' nde kuruldu.

Yapıların yüzde 20'si depreme dayanıksız!

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Kaplan, kent merkezlerindeki yapıların yüzde 20'sinin depreme dayanıksız olduğunu öne sürdü.

Yapıların depreme dayanıklılığı yeni yöntemle hesaplanacak!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri, deprem bölgelerinde inşa edilecek yapıların dayanıklılığını ölçmek için yeni hesaplama yöntemi geliştirdi.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 3. kitabı Eğitim Yapıları yayımlandı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin 3 yıl önce başlattığı “ VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi ” kapsamında hazırlanan “ Eğitim Yapıları ” başlıklı 3. kitap yayımlandı.

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi adresi Haberi

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi adresi

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi, Özer Sevgen Müdürlüğü'nde 1 milyon 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Urartu Yapılar Üretim İnşaat ve Reklamcılık Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu, yurt içinde ve dışında olmak üzere başlıca şunlardır : 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...