09 / 05 / 2024

uray yapı Hüseyin Solmaz

uray yapı Hüseyin Solmaz

Manisa'da güvenli yapılar inşaa etmek ilkesiyle İnşaat Mühendisi Halil Yurtseven ve Mimar Hüseyin Solmaz tarafından kurulan Uray Yapı Denetim şirketi kısa sürede sektörün önemli oyuncularından birisi haline geldi.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Hüseyin Alan: Kanal İstanbul Marmara'da sahil bırakmaz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan, "Kanal İstanbul yapılacak olursa Karadeniz'den gelen deniz suyu kot farkı nedeniyle Marmara'ya dolacak. Bunun sonucunda da Marmara Denizi'nin kıyılarında sahil kalmayacak" dedi...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Hüseyin Ekşi yeni şirket kurdu!

Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Orhun Kartal getirildi.

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Hüseyin Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'nun başkanı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Faik Açıkalın, yönetim kurulu başkan vekili ise Süleyman Yerçil oldu.

uray yapı Hüseyin Solmaz Haberi

uray yapı Hüseyin Solmaz

Yapı denetim firmaları kentte sağlıklı dönüşüm için kolları sıvadı. Uray Yapı Denetim sektörde adından söz ettiriyor. 


36 kişilik mühendis kadrosuna ulaşan Uray Yapı Denetim'in hedefi Manisa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazanarak güvensiz yapıların tasfiye edilip halkın yaşam standartlarının artırılması.


Halil Yurtseven ve Hüseyin Solmaz ikilisi şirketlerinin misyonunu şu sözlerle açıklıyor, "Uray Yapı Denetim olarak bir yapının kanun, yapı denetim uygulama yönetmeliği ve ügüi genelgelere göre tamamlanmasını sağlayarak, kaliteli, ekonomik ve dünya standartlarında bir üretim gerçekleştirmektir. 


Firma olarak, çalışanın mesleki yeterliliğini, projenin ilgili şartname, yasa ve standartlara uygunluğunu büyük bir titizlikle denetleriz. Bunun verdiği güvenle, deprem kuşağında yer alan Türkiye'nin coğrafi koşullarının gerektirdiği yasalar uyarınca sağlam ve güvenilir yapılar üretilmesinin sorumluluklarım üstleniyoruz" 


Yeni Asır...