03 / 05 / 2024

Ürdün israil ek konut

Ürdün israil ek konut

Ürdün İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerine yüzlerce yeni konut inşa etme kararının uluslararası kanunlara aykırı olduğunu açıkladı. 

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Tesla, 200 bin aracı geri çağırdığını duyurdu!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın bir yazılım dengesizliği nedeni ile ABD'deki yaklaşık 200 bin aracını geri çağırdığı açıklandı.

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Bakan Mehmet Şimşek 'Kiralarda gerileme başladı' dedi! İşte vatandaştan bakana cevap!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kısa vadeli kiralamalara ilişkin düzenlemelerin konut arzını artırdığını ve özellikle büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladığını söyledi. Peki kiralar düştü mü? Vatandaşlar ne diyor?

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota Motor, park frenindeki montaj hatası ve ön camda su sızdırma nedeninden dolayı 580 binden fazla aracını geri çağırdığını açıkladı. Yapılan açıklama ve haberin detayları...

Dolar 24 lirayı gördü! Gerçek ortaya çıktı

Banka sistemlerinde 28.05 TL'den işlem gören Dolar/TL kuru, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın verilerine göre 24.05 TL'ye düştüğü görüldü. Kullanıcılar Dolar/TL kurundaki dalgalanmaları izlemek için arama yaptıklarında büyük şok yaşadılar. İşte olayın gerçek nedeni...

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bakın! Emeklilere ek zam var mı? 

Milyonlarca emekli dört gözle ek zammı bekliyor. Peki emeklilere ek zam var mı? SSK ve Bağkur emeklileri çok acil bakın...

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde... Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var... Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar için Türk Telekom'un özel kampanyası başladı. İşte ayrıntılar...

Küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördü!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördüğünü duyurdu.

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Migros'ta 1 kg ayçiçek yağı 25 liraya düştü! Yetişen sepetine ekleyecek!

Migros'ta 1Gördüğünüze İnanın" kampanyasında 1 kg ayçiçek yağı 25 TL'ye düştü. Kampanyadan faydalanmak için 200 lira alışveriş yapma şartı bulunuyor. İşte detaylar...

Ürdün israil ek konut Haberi

Ürdün israil ek konut


Ürdün resmi haber ajansı PETRA, Hükümet Sözcüsü Muhammed el-Mumini, atılan adımın, İsrail'in, iki devletli ve barışçıl çözüme inanmayan tek taraflı politikalarında ısrarcı olduğuna işaret ettiğini açıkladı.

"İsrail'in yerleşim faaliyetleri, yasa dışıdır ve kabul edilemez. Bu faaliyetler barış süreci için doğrudan tehdit, uluslararası toplumun iradesine meydan okumadır." ifadesini kullanan Mumini, uluslararası topluma sorumluluklarını üstlenme, adalet ilkeleri ile uluslararası kanunları savunma ve İsrail'e yasa dışı faaliyetlerini durdurması için baskı yapma çağrısında bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Mumini, bölgede istikrar ve güvenliğin sağlanması için tek yolun iki devletli çözüm olabileceğini sözlerine ekledi.