04 / 05 / 2024

urfa temalı park projesi

urfa temalı park projesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Park Zirve Tesisleri’nde organize edilen Muhtarlarla İstişare Toplantısı’nda Çukurova İlçesi’nin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Menderes Türel: Lara Temalı Park alanına talibiz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Lara’da hukuki süreci devam eden 3 bin dönümlük bir temalı park alanı bulunuyor. Mimarlar Odamızın belediye alsın önerisi var. Hukuki süreci sonuçlanırsa biz de almaya hazırız” diye konuştu.

11 Nisan Külliyesi Şanlıurfa'da yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 11 Nisan Külliyesinin inşaat çalışması hızla ilerliyor. 10 kubbeli külliye çelik köprü ile 11 Nisan Şehir parkıyla birleşecek.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Sakarya Adapark hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi Temalı Park projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şeker Mahallesi’nde hayata geçirilen Adapark hizmete açıldı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Urfa Haliliye'de Şehir Parkı planlanan bölgede AVM yükseliyor!

Riha iha'nın (Urfa) merkez Haliliye ilçesinde kentin tek ana arteri olan Atatürk Caddesi üzerinde yıkılan 11 Nisan Stadı'nın yerine AK Parti'nin vaat ettiği yeşil alan projesi, alışveriş merkezine dönüştü.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Akçakale'ye semt pazarı ve kent parkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

urfa temalı park projesi Haberi

urfa temalı park projesi


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Park Zirve Tesisleri’nde organize edilen Muhtarlarla İstişare Toplantısı’nda Çukurova İlçesi’nin muhtarlarıyla bir araya geldi. ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda söz alan muhtarlar belediye hizmetleriyle ilgili memnuniyetlerini ve taleplerini dile getirdi.


“ADANALILAR, KAYBOLAN YILLARI TELAFİ EDEYİM DİYE YETKİ VERDİ”


Çukurova belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda muhtarlara hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, imar düzenlemeleri üzerinde durdu. İmar uygulamalarını hak, hukuk, adalet ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalarak yürüttüklerinin altını çizen Başkan Sözlü, “Adanalılar, kaybolan yılların telafisi için bana yetki verdi. Biz de kimseyi kayırmadan, kimseye husumet gütmeden, şehir planlaması ahlakına sadık kalarak bunu sağlamaya çalışıyoruz” dedi.



MERKEZ PARK’TAN DAHA BÜYÜK TEMALI PARK


Sözlü, “Çalışmalarımızda hak, hukuk, adalet ilkelerine riayet ederek,...