06 / 05 / 2024

Urfa toki konutları

Urfa toki konutları

Urfa'da son zamanlarda TOKİ konutlarında artış meydana geldi. Dar gelirlilerin kurtarıcısı konumunda olan TOKİ, şehrin her yerine inşaat yapmaya başladı.

Şanlıurfa 300 Konutlar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı olarak belirlediği Refahiye Mahallesindeki 300 Konutların yıkımına başladı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Şanlıurfa Birecik Konutları 2018'de teslim!

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, 4 bin konutluk TOKİ projesinde ilk kazmanın yılsonuna doğru vurulacağını belirtti.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 94 adet daire satışta.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Şanlıurfa Edessa Konutları'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmak amacıyla kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale-Gaziantep Çevreyolu üzerinde bulunan Edessa konutlarının yol sorunu çözüyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti!

Şanlıurfa'da emekliler kura heyecanı yaşadı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında Şanlıurfa'nın Akabe Mahallesi'nde inşa edilecek 304 konut için kura çekilişi yapıldı.

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) “Emekliye İkinci Bahar Projesi” kapsamında, Şanlıurfa’nın Akabe Mahallesi’nde inşa edilecek 2+1 olarak tasarlanan 304 konut için kura çekilişi yapıldı.

2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

Emekliye özel satışa çıkarılan TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları 75 metrekare büyüklükte 2+1 olarak dizayn edildi. Peki 2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları kura çekilişi kapsamında 304 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura çekimi nerede?

Urfa toki konutları Haberi

Urfa toki konutları

Urfa'da son zamanlarda TOKİ konutlarında artış meydana geldi.  Dar gelirlilerin kurtarıcısı konumunda olan TOKİ, şehrin her yerine inşaat yapmaya başladı. Kimileri bunu memnuniyetle karşılarken kimisi ise karşı çıktı.  Emlakçılara bu konu hakkında Şanlıurfa.com olarak mikrofon uzattık. İşte emlakçıların TOKİ konutları artışı ve inşaat sektörü üzerindeki etkileri hakkında söyledikleri: 


TOKİ URFA'DA KONUT FİYATLARINI YARI YARİYA DÜŞÜRDÜ 

Emlakçı Naci Çiriş " TOKİ inşaat sektörüne iyi yansıdı. En başta emlak ve konut fiyatlarının düşmesine neden oldu.  Bahçelievler'de 160 bin liraya aldığımız ev şu anda 110 bin liraya düştü. Bu çok büyük bir etki ve ilerde de bu etkiyi görmeye devam edeceğiz. Emlak ve konut fiyatlarının düşmesi orta gelirlilerin ev alması için bir umut kapısı oldu. Hem taksitli alışverişi getirdi hem de fiyatların düşmesini sağladı....