03 / 05 / 2024

ürgüp Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu

ürgüp Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu

Hayırsever Veli Halıcı tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete giren Ürgüp Mustafa-Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulunun açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Yaşar Topçu'nun katılımlarında gerçekleştirildi.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Ürgüp Belediyesi bir adet arsa satışa çıkardı!

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı tarafından bir adet arsanın satılacağı duyuruldu. Arsaya ilişkin tüm bilgiler belli olurken, 15 Kasım’da satış için ihale düzenlenecek.

Beyoğlu Halıcıoğlu 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu Mahallesi ve Çıksalın Mevkii, 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Profilo PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgede şok fiyat! Elektrikli süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Sınıfının en iyileri arasında yer alacak toz torbasız elektrikli süpürgeyi görücüye çıkaran Profilo, bu ürünle büyük ses getirecek. PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgenin tüm teknik özelliklerini paylaşan Profilo, ürünü dip fiyattan satışa çıkardı.

Ürgüp Belediyesi 3 bin metrekarelik arsa satacak! 

Nevşehir İli Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 3 bin 40 metrekare olara belirtildi.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Sürücülere yeni bir haber geldi. Kaza yapanlara zam uygulanıp iyi sürücülere indirim yapılacak. Tarih verildi. 1 Mayıs‘ta yürürlüğe girecek trafik sigortası primi ile birlikte yüzbinlerce sürücü hem indirim hem de zam alacak. İşte haberle ilgili tüm detaylar…

Beko Powerclean Pro SD 8161 Kablosuz Şarjlı Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko Powerclean Pro Kablosuz Şarjlı Süpürge; emiş gücü, zemin algılama teknolojisi, akıllı ekranı, uzun çalışma süresi, geniş toz kapasitesi ile temizlikte fark yaratıyor. Peki, Beko SD 8161 dikey süpürge, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Tefal Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da satışta! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal UW4835 Extent Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, emiş gücü yüksek motor teknolojisi ve 2,5L kapasiteye sahip toz haznesi ile zeminlerde etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Türk halıcılardan ihracat rekoru! Tam 2 milyar 755 milyon dolar gelir!

Türk halı ihracatçıları,  açıklanan rakamlara göre ihracattan 2022 yılında 2 milyar 754 milyon 757 bin dolar gelir elde etti.

Ürgüp'te 5 taksitle 4 dükkan satılıyor! KDV'den muaf! 

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satıyor. KDV'den muaf, 5 taksitle iş yeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Nevşehir Ürgüp TOKİ’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Ürgüp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Ürgüp TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Ürgüp TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

ürgüp Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu Haberi

ürgüp Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu


Hayırsever Veli Halıcı tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete giren Ürgüp Mustafa-Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulunun açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Yaşar Topçu'nun katılımlarında gerçekleştirildi.

Açılışa Bakan Topçu’nun yanı sıra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı , Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider , Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek , İl Müftüsü Yakup Öztürk , AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ,Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, hayır sever Veli Halıcı ailesi ve davetliler katıldı.

Öğrenciler Bakan Yalçın Topçu’yu çiçeklerle karşılarken Topçu, öğrencilere çiçekleri annelerine götürmelerini istedi.

Bakan Topçu açılış sonrası Hayırsever Veli Halıcı ve eşine teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.



Ürgüp...