21 / 05 / 2024

ürgüpteki eski okul binası belediyeye mi devredildi

ürgüpteki eski okul binası belediyeye mi devredildi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Aksalur Mahallesinde bulunan eski okul binası, Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın girişimleri sonucunda Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Ürgüp Belediyesine devredildi.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mah 24 Derslikli Cevat Ünügür İlkokulu, Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mah 20 Derslikli Dr Mustafa Çamkoru Ortaokulu ve Cunudiye Mah 24 Derslikli Mehmet Gedik Ortaokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapıla

Terör örgütlerinin Rasulayn'da zarar verdiği okul onarıldı!

Terör örgütü PKK/YPG tarafından zarar gören Rasulayn'daki Nukra köyünde yer alan okulun hasarı Şanlıurfa Valiliği, askerler ve köy halkının ortak çalışmaları ile onarıldı...

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Etiyopya'da Alman kimliğine bürünen FETÖ yeni okul açıyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da yeni eğitim öğretim yılında bir okul daha açıyor.

Eskişehir'de 8.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü  8 milyon 600 bin TL bedel ile okul yaptıracak. 

Kocaeli'deki eski okul lojmanları yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor.

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Balıkesir'de kırsal kesimlerdeki eski okul binalarının akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Ürgüp'e yeni okul inşa ediliyor!

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçesinde hayata geçirilecek olan okul için belirlenen arsada incelemeler yaptı. 

ürgüpteki eski okul binası belediyeye mi devredildi Haberi

ürgüpteki eski okul binası belediyeye mi devredildi


Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Aksalur Mahallesinde bulunan eski okul binası, Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın girişimleri sonucunda Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Ürgüp Belediyesine devredildi.  Eski Okul Binasını Elden Geçirerek Semt Konağı Yapıyor.. Kullanılmadığı için zamanla kısmen zarar gören bina içerisinde Ürgüp belediyesi tarafından çalışma yapılıyor. Bina içerisinde ve çevresindeki çalışmalar tamamlandığında eski okul binası, Aksalur Mahallesine Semt Konağı olarak hizmet verecek. Aksalur Mahallesi çok amaçlı Semt Konağındaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Belediye tarafından yapılan çalışmalar tamamlandığında Aksalurlu vatandaşlarımız, düğünlerini, nişanlarını, toplu etkinliklerini yapabilecekleri çok amaçlı bir semt konağına ve yeni dikilecek kiraz ağaçlarıyla birlikte çevre düzeni de tamamlandığında Aksalurlu vatandaşlarımıza hizmete hazır hale gelecek." dedi.



Ürgüp...