18 / 05 / 2024

Urla Villaları rötuş

Urla Villaları rötuş

Geçen sene kamuoyunda gündeme gelen Urla ilçesi Zeytineli Köyü Hacılar Koyu’ndaki villalar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı..

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Emekliye yüzde 25,29 zam ve 12 puan refah payının detayları peş peşe belli oldu! İşte son gelişmeler...

Emekliye ara zam konusunda gözler ekim ayına çevrildi. Çalışma Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ek zam düzenlemesi için son rötuşlarını yapmayı sürdürüyor. Bu çerçevede, hazırlanan taslak metin TBMM’nin açılması ile beraber değerlendirilmeye alınacak. İşte detaylar...

Hayal Urla Evleri nerede? Hayal Urla villaları ne zaman teslim edilecek?

Erkay İnşaat tarafından hayata geçirilen "Hayal Urla Evleri" projesinin nerede konumlandığı merak ediliyor. Peki, Hayal Urla Evleri nerede? Hayal Urla villaları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla Villaları eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla İlçesin'de satışları devam ediyor. Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Privatus Urla Villaları Mart 2025'te teslim edilmesi öngörülüyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Galatasaraylılar Düşler Vadisi’ndeki villalarına kavuştu!

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD)’nin yönetici ve üyeleri, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde yükselen Düşler Vadisi projesinde yer alan villalarına kavuştu. 

Kahramanmaraş'ta yeni millet bahçesine kavuşuyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık'ta inşa edilen yeni millet bahçesinde son rötuşlar yapılıyor. 

AKM'nin açılışı için geri sayım başladı!

2019 yılında inşasına başlanan AKM'nin rötuş işlemleri tamamlandı. Yeni kültür merkezi 29 Ekim'de açılacak. 

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki son rötuşlar tamamlandı!

29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak olan Atatürk Kültür Merkezi'nde rötuş işlemleri tamamlandı. AKM'nin ışıkları yakıldı. 

Taksim AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak. 

AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanıyor. Dev projede son rötuşlar yapılıyor. 

Urla Villaları rötuş Haberi

Urla Villaları rötuş

Geçen sene kamuoyunda gündeme gelen Urla ilçesi Zeytineli Köyü Hacılar Koyu’ndaki villalar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.


Birinci derece doğal sit alanı kapsamından, inşaata izin veren 3’üncü derece sit alanına dönüştüğü için yargıya taşınan villalarla ilgili imar değişikliği yapıldı. Yapılan bu değişikliğin, Urla'daki villaların önündeki yasal engeli ortadan kaldırmak için olduğu iddia edildi. Kamuoyunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaz tatilinde bir süre kaldığı villalar olarak tanınan Urla villalarıyla ilgili olarak geçtiğimiz sene bir çok tartışma yaşanmıştı. Süren tartışmalar sonrasında villaların bulunduğu alan, birinci derece doğal sit alanı kapsamından, inşaata izin veren 3’üncü derece sit alanına dönüştürüldü. Yapılan bu değişiklikler de, çeşitli kurumlarca yargıya taşındı. Konuyla ilgili davaların İzmir 2’nci İdare Mahkemesi’nde halen devam ettiği belirtildi. Bu davalar devam ederken...