10 / 05 / 2024

Uşak Banaz sağlık merkezi

Uşak Banaz sağlık merkezi

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Sağlık Bakanlığı kura ne zaman açıklanacak? Kura işçi alımı ne zaman açıklanıyor?

Sağlık Bakanlığı’nın yapacak olduğu için alımı için kura tarihleri merak konusu oldu. Sağlık bakanlığı 10.900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart tarihleri arasında alındı. Başvuruların bitmesiyle birlikte adaylar kura tarihi adını araştırmalara başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Lise, önlisans, lisans mezunları havalara uçacak! Sağlık Bakanlığı 31.600 personel alacak!

Sağlık Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı için hummalı bir şekilde çalışıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde bu konuya dair açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Sağlık çalışanlarına 3600 ek gösterge müjdesi!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, sağlık çalışanlarına yapılacak iyileştirmeler konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Trenta Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trenta Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Belkız Kurtuluş Başakçılard ve Dilara Ertonga Emre ortaklığında kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Uşak Banaz sağlık merkezi Haberi

Uşak Banaz sağlık merkezi

Uşak’ın Hamamboğazı bölgesinde inşa edilmesi planlanan Termal Sağlık Kompleksi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin proje başvurusu onaylandı. Uşak Üniversitesi ve Uşak İl Özel İdaresi'nin ortak hayata geçirdiği hibe projesi ile termal sağlık kompleksi için bir detay fizibilite raporunun hazırlanacağı açıklandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, sağlık kompleksinde kür merkezi, klinik hotel, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, hastane, sağlıklı yaşam merkezi, yaşlı sağlığı merkezi, tanı ve tedavi üniteleri, toplantı salonları, spor alanları ve sosyal tesisler için yerleşim planı çıkarıldı ve taslak mimari çizildi.

Tesis donanım ihtiyaç analizi yapılacak, tesis kurulum yaklaşık maliyeti oluşturulacak, sağlık turizmi için pazar analizi yapılacak, sağlık kompleksi organizasyon yapısı oluşturulacak ve işletme maliyetinin finansal ve mali analizi çıkartılacak.

Toplam 7 bin 400 yatak kapasitesine sahip alanları bulunan Hamamboğazı Termal Turizm...