24 / 05 / 2024

uşak güneş enerjisi projesi

uşak güneş enerjisi projesi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Zafer Kalkınma Ajansı’na hazırlamış olduğu işletmelerde enerji verimliliğini sağlamak ve maliyetlerini azaltmaya yönelik güneş enerjisi olanaklarının yaygınlaştırılması projesi, destek almaya hak kazandı....

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

Çiftçilere %70 destekli mobil güneş enerjisi sistemi desteği geldi!

Çankırı'daki çiftçilere yönelik başlatılan projede, güneş enerjisi sistemini yüzde 70 destekleme imkanı sunuldu. Bu fırsat üretimin artmasına büyük katkı sağladı ve çiftçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında yüzde 70 hibe verilecek. 

Sektöre damga vurmuştu! Otomobil piyasasında bomba etkisi yarattı: Güneş panelli araç üretimi durduruldu!

Güneş panelli elektrikli araç Lightyear 0’ın üretiminin durdurulduğu belirtildi. Bir blog yazısında Lightyear, güneş enerjisi kullanabilen elektrikli Lightyear 0 otomobilinin üretiminin durdurulduğunu ifade etti.

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi kuruldu!

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi bugün Bahçeliveler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Recep Gülenç tarafından kuruldu. 

Ankapark’taki otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali kuruldu!

Ankapark’taki açık otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali (GES) kuruldu. Yılda 15 milyon kilowattsaat elektrik üretilecek GES ile yılda yaklaşık 10 bin konutun ihtiyacını karşılayacak elektrik üretilecek.

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Güneş Enerjisi Santralleri (GES) imar barışı kapsamında mı?

İmar Barışı Kanunu'nda belirtilen istisnai yapılara yapı kayıt belgesi düzenlenmiyor. Peki, Güneş Enerjisi Santralleri (GES) imar barışı kapsamında mı?

Altun 2 Güneş Enerjisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun 2 Güneş Enerjisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaya bedeli ile Türkan Altun tarafından kuruldu.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Kentler güneş enerjisiyle dönüşecek!

Kentsel Dönüşüm ve Güneş Enerjisi konulu Yuvarlak Masa toplantısı EkoRE sponsorluğunda düzenlendi. Toplantıda güneş enerjisi ve temiz enerji kaynaklarının kentsel dönüşümle üretilen yeni binalardaki rolü, akıllı bina sistemleri ve teknolojinin gayrimenkul sektörüne katkıları konuşuldu..

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi A. Abdelhady Mohamed Farıd, M. A. Abdelhady Mohamed Farıd ve M. F. Abdelhady Mohamed Farıd ortaklığında 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

uşak güneş enerjisi projesi Haberi

uşak güneş enerjisi projesi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO)’nın Zafer Kalkınma Ajansı’na hazırlamış olduğu güneş enerjisinden elektrik üretimi projesi, destek almaya hak kazandı. Ajansın "Doğrudan Faaliyet Desteği" projesi kapsamında hazırlanan “Uşak Sanayisinde Güneş Enerjisinden Elektrik Üretiminin Yatırım Öncesi Fizibilitesi” adlı projeyle güneş enerjisinden elektrik üretiminin maliyetleri, geri dönüş süreleri ve yatırımla ilgili bütün faaliyetlerin, kitap haline getirilerek oda üyelerine sunulacağı bildirildi.


Projeyle işletmelerde enerji verimliliğini sağlamak ve maliyetlerini azaltmaya yönelik güneş enerjisi olanaklarının yaygınlaştırılması hedefleniyor. Bu hedef doğrultusunda yatırım imkanlarıyla ilgili fizibilite çalışması yapılacağını açıklayan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “Özellikle mesleki eğitim konusunda çalışmalarımızı sürdürürken üyelerimize rekabet gücü katacak projeler üretmek için çabalarımız da devam ediyor. Güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda yapılacak olan fizibilite çalışması sonucu elde ettiğimiz verilere göre işletmelerimizi...