29 / 04 / 2024

Uşak İzmir tren seferleri

Uşak İzmir tren seferleri

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Bilet fiyatlarında büyük artış! Otobüs, uçak, tren bileti fiyatları...

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala tatil planları yapanlar yolculuk için otobüs, uçak ve tren bileti fiyatlarını araştırmaya başladı. Fakat fiyatlardaki artışı görenler gözlerine inanamadı. Bayramda otobüs, uçak ve tren biletleri ne kadar oldu? İşte fiyatlar...

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Uşak ulaşım projeleriyle gelişecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretti. Zeybekci, bölgenin hızlı tren, otoyol ve şu an başlayan gelişmelerle Ege ve bu coğrafyanın en hızlı gelişen şehri olacağını söyledi.

Uşak Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri 2. (İzmir) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası, Uşak il merkezinde bulunan Dokuzsele deresi üzerinde inşa edilen "Uşak Merkez Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatı" işinde sona yaklaşıldı.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak-İzmir Karayolu'nun Yenişehir Köyü Mevkisi'ndeki Taşyaran Vadisi'nin tabiat parkı olması ve turizme kazandırılması için bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. 57 hektarlık alanda hazırlanan Tabiat Parkı Gelişim Projesi'nin, tüm teknik ve etü

Uşak Otogar Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İzmir-Ankara Karayolu'ndaki trafiği önemli ölçüde rahatlayacak battı-çıktı projesinde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Sivas, İzmir ve Uşak'ta RES için kamulaştırma!

Sivas, İzmir ve Uşak illerinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Uşak'ta kentsel dönüşüm 2016'da tamamlanacak!

Birinci deprem bölgesinde yer alan ve bina stoğunun yüzde 65'nin sağlıksız olduğu bildirilen İzmir, kentsel dönüşümdeki durağanlığından bir türlü kurtulamıyor. Ege'nin bir başka kenti Uşak'ta ise proje bitme aşamasına geldi.

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

Sakız heyeti İstanbul'a uçak seferi istedi!

Sakız heyeti İstanbul' a uçak seferi istedi. İzmir Ticaret Odası' nı ziyaret eden Sakız Ticaret Odası heyeti, ada ile İstanbul arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istedi.

Kale Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı!

F-35 olarak bilinen Müşterek Taarruz Uçağı'nın motor parçalarının üretilmesinde faaliyet gösterecek olan ve Kale Grubu ile ABD'li Pratt&Whitney ortaklığı tarafından inşa edilen uçak motor sanayi fabrikası İzmir'de açıldı.

Uşak İzmir tren seferleri Haberi

Uşak İzmir tren seferleri

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü, Vali Funda Kocabıyık'ın katılımıyla yapıldı.

Uşak Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, Vali Kocabıyık, Uşak-Türkmentepe istasyonları arasında gerçekleştirilen test sürüşünde TCDD Taşımacılık AŞ İzmir Bölge Müdürü Habil Emir'den tren hakkında bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yolculuk esnasında 1892'de yapılan Konaklar-Güneyköy arasındaki köprüde de inceleme yapan Vali Kocabıyık, test sonrası yaptığı açıklamada, Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin 10 Aralık'ta Uşak-İzmir hattında sefere başlayacağını söyleyerek şöyle konuştu:

"Bugün test sürüşünü gerçekleştirdiğimiz ilk yerli üretim Anadolu DMU Milli Tren Seti'nde incelemelerde bulunarak, test sürüşüne katıldık. Kapıları kapanmadan hareket etmeyen yerli üretim trenimizin saatteki hızı 140 kilometreye ulaşabiliyor. Yakın şehirler...