21 / 05 / 2024

uşak özelleştirme ilanları

uşak özelleştirme ilanları

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Aydın, Burdur, Çankırı, Elazığ, Mardin, Tunceli, Uşak yer alan 10 gayrimenkulü satışa sunuyor...

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

Lütfi Elvan'dan özelleştirme açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, gelecek dönemde küresel salgının etkilerinin azalacağı ve yeni fırsatların oluştuğu bir toparlanma dönemine girileceğine dikkat çekerek, özelleştirme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Uşak'ta arazi toplulaştırma kararı!

Uşak Ulubey'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

ÖİB Uşak Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulü özelleştirdi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Uşak Merkez ilçesi, Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 1 milyon 325 bin TL ile HTH Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den geldi.

Uşak'ta 12 jeotermal alan ihale edilecek!

Uşak İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Uşak'ta bulunan 12 jeotermal alanı ihale edecek. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den Hopa Termik Santrali'nde özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, atıl durumda bulunan Hopa Termik Santralinin de bulunduğu taşınmazlar ve üzerindeki varlıkların “varlık satış” yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesine karar verdi.

2004 yılında İstanbul Hilton Oteli Özelleştirme İdaresi'ne geçmiş!

2004 yılında Emekli Sandığı, satamadığı otelleri Özelleştirme İdaresi'ne devretmiş. Özelleştirme İdaresi'ne devredilen, Maçka'daki Hilton Otel'in de aralarında bulunduğu 7 otelin satış işlemleri Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilecekmiş.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

ÖİB'nin Uşak, Düzce ve Sivas imar planları onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi, Düzce Merkez Hamidiye Mahallesi, Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nde yer alan arsalarının imar planı değişikliği onaylandı. İşte Resmi Gazete'de yapılan açıklamalar...

2015‘te otoyol ve köprülerin özelleştirme trafiği hızlanacak!

Köprü ve otoyollarda özelleştirme trafiği 2015’te hızlanıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nin de aralarında olduğu köprü ve otoyolların özelleştirileceğini söyledi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Tesisler Caddesi'nde 39 dönümlük araziyi satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kemerağzı turizm merkezinin en işlek caddesi olan Tesisler caddesinde Royal Holiday Palace ve Melas Lara Otelin bulunduğu sokakta yer alan 39 dönümlük boş araziyi satışa çıkardı

uşak özelleştirme ilanları Haberi

uşak özelleştirme ilanları

T.C Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Aydın, Burdur, Çankırı, Elazığ, Mardin, Tunceli, Uşak'ta olmak üzere toplam 10 adet gayrimenkulün satışı 25 Mart 2013 tarihinde gerçekleşecek.


İlanı detaylı görüntülemek için