15 / 05 / 2024

uşak Planeteryum açılışı

uşak Planeteryum açılışı

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Ata Park Kule, Ata Park gölet ve planeteryum açılışı törenle yapıldı. Belediye Başkanı Ali Erdoğan, projenin entegre bir şekilde güzel olduğunu bildirdi...

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 352 konut ve 4 dükkan ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

TOKİ Uşak Karahallı projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Uşak’ın Karahallı İlçesi’nde hayata geçirilecek olan 352 konutun ihalesi yapıldı.

uşak Planeteryum açılışı Haberi

uşak Planeteryum açılışı


Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Ata Park Kule, Ata Park gölet ve planeteryum açılışı törenle yapıldı.


Ata Park’ta yapılan törene Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, Belediye Başkan Yardımcıları Tuncay Yılmaz ve Önder Yıldız, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu Başkanı Ali Yıldırım, belediye meclisi üyeleri, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende açılış konuşmasını Belediye Başkanı Ali Erdoğan yaptı. Uşak’ta sosyal alanlar konusunda belediyenin ciddi bir çalışması olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, " Göreve gelmemizin ardından sorunlarını bildiğimiz kentimiz için çalışmalara tüm hızı ile başladık. Bu çalışmalardan birisi de sosyal alanlar ile ilgiliydi. Vatandaşlarımızın yoğun rağbet ettiği ve kentimizin yüksek yerlerinden birisi olan Ata Park’ta böyle bir kule inşa ederek kentin güzelliklerinin...