02 / 05 / 2024

Uşak Tabakhane projeleri

Uşak Tabakhane projeleri

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Kentte toplam 430 bin metrekare alanda yaklaşık 450 milyon TL'lik bir yatırım yapıyoruz. Bu yatırım kente önemli katkılar sağlayacaktır" diye konuştu.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Uşak'ta 12.5 milyon TL'ye icradan satılık prefabrik tabakhane binası!

Uşak 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak Merkez Muharremşah köyü,154 ada, 9 parseldeki 32.575,68 metrekarelik katlı prefabrik tabakhane binasını 12 milyon 451 bin 312 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak Tabakhane'de 698 konut ve 429 iş yerinin hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Uşak’ta (Tabakhane Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi) inşaatı tamamlanma aşamasında 698 konut ve 429 iş yerinin hak sahipleri belirlendi!

Uşak kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde geri sayıma başladıklarını belirterek, "Kentin hafızasında tabakhane bölgesiyken yer alan kötü imaj artık tarih oluyor.Dönüşümle beraber kentimiz daha da gelişecek" dedi.

Uşak yeni kent merkezine kavuşuyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tabakhane bölgesindeki Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirterek, "İlimiz yeni kent merkeziyle şaha kalkacak" dedi.

Uşak'a kentsel dönüşümle bin 51 konut inşa edildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en önemli projeleri arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindiğini söyleyerek 430 bin metrekare alanda 450 milyon TL'lik yatırımla bin 51 konut inşa edileceğini belirtti.

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane Konut başvurusu bugün başladı!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane Konut projesinde tek daire için açık artırma usulü ile satışa çıkarılan 120 metrekarelik 3+1 dairenin başvurusu başladı. Projede fiyat 231 bin 953 TL'dir.

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

Uşak Tabakhane TOKİ başvuruları yarın son!

Başvuruların 11 Haziran 2015 tarihinde başladığı Uşak Tabakhane TOKİ Evleri'nde toplam 18 konut satışa sunuluyor. Uşak Tabakhane TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Uşak Merkez TOKİ Evleri başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Merkez Tabakhane Projesinde yer alan 18 adet konut açık satışa sunuluyor. Uşak Merkez TOKİ Evleri başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Uşak Tabakhane projeleri Haberi

Uşak Tabakhane projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden arındırıldığını söyledi. Uşak'ta yapılan projenin de önem verdikleri çalışmalar arasında olduğunu söyleyen Turan, "Kentte toplam 430 bin metrekare alanda yaklaşık 450 milyon TL'lik bir yatırım yapıyoruz. Bu yatırım kente önemli katkılar sağlayacaktır" diye konuştu. 

Uşak'ta yeni kent merkezinin oluşacağına da dikkat çeken Turan "Uygulanacak proje ile şehrin imajına zarar veren Tabakhane bölgesi, Uşak'ın yeni kent merkezi haline getirilecek" dedi. 


Türkiye...