08 / 07 / 2024

uşak turizm projeleri

uşak turizm projeleri

Vali Seddar Yavuz, "İlimiz, tarihi, kültürü, doğal ve turistik varlıklarıyla çok zengin. Uşak'ta bu zenginliğin ortaya çıkarılmasında ve layıkıyla tanıtılmasında yeni fikirlere ve projelere açığız" dedi

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak'a kentsel dönüşümle bin 51 konut inşa edildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en önemli projeleri arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindiğini söyleyerek 430 bin metrekare alanda 450 milyon TL'lik yatırımla bin 51 konut inşa edileceğini belirtti.

Rusya ile yaşanan uçak krizi inşaat sektörünü olumsuz etkiledi!

RUSYA ile yaşanan uçak krizi sonrası iki ülke arasındaki gerginlik ticari hayatı da olumsuz etkiliyor. Rusya'ya Türkiye'den ihracatın 3 kat azaldığını belirten Karlov, turizm ve inşaat gibi sektörlerin kaybının 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Nurullah Cahan Uşak'taki projeleri anlattı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

Uşak yeni termal merkeze kavuşacak!

Uşak'ın Banaz ilçesinde atıl durumdaki Hamamboğazı Termal Turizm Alanının, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Banaz Belediyesi'ne tahsis edileceği açıklandı.

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Zeki Sarı, Hasan Sarı, Erdoğan Sarı ortaklığında kuruldu.

Uşak Üniversitesi ve kent merkezi arasına yaya ve bisiklet yolu yapılacak!

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında Uşak Üniversitesi ve kent merkezi arasında yay ve bisiklet yolu oluşturulması yer alıyor. Yaklaşık 6 kilometrelik mesafede bisiklete binme ve yürüyüş 14 bin öğrencinin önderliğinde kente aşılanmak isteniyor...

Nurullah Cahan: Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

6 ay içinde ihaleye çıkacak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cahan, Ankara ziyaretlerine TOKİ Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi.

Van-Erbil arası uçak seferleri başlıyor!

Van Denizi Turizm Derneği Başkanı Umut Akay, Van-Erbil arası uçak seferlerinin başlaması için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, “Uçuşları haftada 2 gün seferler olacak şekilde 1 Haziran’da başlatmayı düşünüyoruz” dedi...

Uşak Seramik hisse fiyatlarını arttırdı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik "Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" kapsamında hisse fiyatlarını arttırdı.

uşak turizm projeleri Haberi

uşak turizm projeleri


Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak'ın turizmden hak ettiği payı alamadığını söyledi. Yavuz, Türkiye'nin kültürel ve doğa turizminde ciddi ilerleme kaydettiğini, bu pastadan Uşak'ın faydalanması gerektiğini söyledi. Ulubey ilçesinde bulunan dünyanın ikinci büyük kanyonları ve Blaundus (Sülümenli) antik kentini inceleyen Vali Yavuz, "Uşak'ı ilçeleri, köyleri, sosyal ekonomik, tarihi ve turizme elverişli tüm imkanlarıyla en ayrıntılı bir şekilde tanıyıp avantajlı yönlerini en kısa sürede ortaya çıkarmayı hedefledik" dedi.

Uşak'ın sadece sanayi kenti olmayacağını aktaran Vali Yavuz, "İlimiz ekonomisi, sanayisi ile olduğu kadar tarihi ve kültürüyle, doğal ve turistik varlıklarıyla da çok zengin bir ilimiz. Tarihi milattan önce 4 binli yıllara kadar uzanan Uşak ilimizin bu kültür zenginliğinin keşfedilmesi için şimdiye kadar çeşitli çalışmaların yapıldığını biliyorum. Bu çalışmalarla ilimizin değerlerinin yurtiçi ve yurtdışında...