05 / 05 / 2024

uşakta baraj inşaatları

uşakta baraj inşaatları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak'ın Eşme ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenine katılan Eroğlu, Türkiye'nin dört bir yanında millete hizmet ettiklerini söyledi. DSİ tarafından 21 tesisin açılışı ve 17 tesisin temeli atıldı...

Tarla ve orman alanlarındaki inşaatlar isyan ettirdi! Gelecek nesiller kimin umurunda!

İnşaat firmaları, her geçen gün yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Konut maliyetlerindeki artışa rağmen yapılan inşaatlar kimi zaman bir tarla üzerinde kimi zaman da ormanlık alanlarda yükseliyor. Çoğu vatandaş ise bu durumdan oldukça şikayetçi. İşte vatandaşın o isyanına bir örnek...

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Fransa’da yeni ev inşaatlarında İtalyan duşu zorunluluğu!

Fransa’da 2020 yılından sonra yeni ev inşaatlarında İtalyan duşunun zorunlu hale geldiği açıklandı.

100 yer altı barajı inşa edilecek! 

Aralarında Ankara, İzmir ve Edirne'nin olduğu 12 ilde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 100 adet yer altı barajı inşa edilecek. Bu projeyle 750 bin kişiye içme suyu sağlanacak. Ayrıca, 80 bin dekar alan sulanabilecek.  

İstanbul’da hava kirliliğinin nedeni yükselen inşaatlar!

İstanbul Kocaeli arasında yapılması planlanan otoyolunun nihai ÇED raporunda, İstanbul’da yükselen inşaatların kirliliğe sebep olduğu belirtildi.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Adapazarı'nda ruhsatsız olan inşaatlar yıkılacak!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye ilişkin, "Şu ana kadar yapılan tüm ikaz ve uyarılara rağmen kaçak ve ruhsatsız olarak yapımına devam edilen inşaatlar yıkılacak." dedi.

Van'da depremden sonra kaliteli inşaatlar yapılıyor!

2011 yılının Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen depremlerin ardından Van'da çok yeni ve kaliteli inşaatlar yapılmaya başlandı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor

İzmir Atatürk Stadı'nın çevresindeki inşaatlar tehlike yaratıyor!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim yeri inşaatlarında son durum!

Arap Birliği, İsrail'in Filistin'deki Yahudi yerleşim yerlerinin Başbakan Binyamin Netanyahu döneminde yüzde 55 oranında artış gösterdiğini bildirdi. İsrail, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da da Yahudi yerleşim yeri inşaatlarına devam ediyor.

Aktaş Barajı inşaatında gövde dolgusu tamamlandı!

Ödemiş'te inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Ödemiş Aktaş Barajı inşaatında son durum!

Ödemiş'in Bülbüller mahallesi yakınlarında inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Türkiye Diyanet Vakfı cami inşaatlarına 2 milyar TL harcadı!

Türkiye Diyanet Vakfı kurulduğu günden bugüne, ezana hasret kalan ülkelerin cami inşaatları için 2 milyar lira harcadı. 25 ülkede 100’ü aşkın camiyi gurbetçilerin hizmetine sundu.

uşakta baraj inşaatları Haberi

uşakta baraj inşaatları


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz göreve gelmeden önce toplanan vergilerin yüzde 68'i borç faizine gidiyordu" dedi. 


Uşak'ın Eşme ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenine katılan Eroğlu, Türkiye'nin dört bir yanında millete hizmet ettiklerini söyledi. 


Hükümetin sağlıktan, eğitime ve ulaşıma kadar pek çok alanda büyük hizmetler yaptığı kaydeden Eroğlu, "Türkiye'nin dört bir yanını şantiyeye çevirdik" dedi.


Daha yapacakları pek çok hizmet olduğunu ifade eden Eroğlu, "Bakınız Türkiye'nin her yerinde yıldırım hızıyla yatırımlar yapıyoruz. Bakanlığıma bağlı 4 bin şantiyemiz var. Ülkemize ve milletimize hizmet etmekten başka bir amacımız yok. Bunları nasıl yapıyoruz, sizlerin vergileriyle yapıyoruz. Çünkü hortumları kestik. Çünkü bizim dönemimizde bankalar hortumlanmıyor. Biliyorsunuz eskiden bu ülkede kaç banka hortumlandı. Biz IMF borcunu sıfırladık. Merkez Bankasının döviz rezervini artırdık. Bizden...