03 / 05 / 2024

uşakta kapanan okullar

uşakta kapanan okullar

Uşak Valisi Ahmet Okur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı il genelinde yürütülen soruşturmada kapsamında 1 vakıf, 19 yurt, 5 özel okul, 4 dershanenin kapatıldığını belirtti.

Kapanan inşaat şirketi sayısı 80 bini aştı! Müteahhitler ve emlakçılar zor durumda!

2023'te en çok şirket kapanan sektör inşaat oldu. Giriş çıkışın en fazla olduğu sektörde 2010 yılından bu güne 80 binden fazla şirketin kepenk indirdiği belirlendi. İşte ayrıntılar...

Özel okullar zammı az buldu, devletten teşvik istedi! Vatandaş ne dedi?

Özel okullarda eğitim ücretlerine yapılan zamlar velileri kara kara düşündürüyor. Okullar ise zamdan memnun değil. Zam oranını yetersiz bulan okulların devletten teşvik isteğini belirten Gazeteci Zeynep Aktaş X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ne düşünüyorsunuz bu konuda” diye sordu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Özel okulların yıllık ücretleri açıklandı! İşte dudak uçuklatan rakamlar!

Özel okulların 2023 ile 2024 eğitim öğretim yılı ücretleri netliğe kavuştu. Robert Koleji, bu sene de öğrenim ücretleri ile rekor kıran okul oldu. İşte detaylar!

MEB'den öğrencilere son dakika müjdesi! Okullar 9 gün tatil olacak! Öğrenciler havalara uçacak!

Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların tatili konusundaki tartışmalara noktayı koydu. Yapılan resmi açıklamaya göre, okulların tatili 9 gün daha uzatıldı. Öğrenciler, MEB'in tatil kararıyla büyük bir sevinç yaşayacak.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

En ucuz kırtasiye ürünleri burada! Okullar açılmadan mutlaka uğrayın… A101 8 Eylül fiyat listesi..

A101 marketler her hafta yeni ürünlerin yer aldığı aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınlarken bu hafta da kırtasiye ürünlerine özel bir katalog yayınladı.

Okulların açılmasına yakın Show Market’ten büyük indirim! İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına çok kısa bir süre kala Show Market, kırtasiye malzemelerinde indirim yaptı. 8 Eylül 2022’ye kadar sürecek indirimlerin kataloğu da açıkladı. İşte, pek çok üründe indirim yapan Show Market’in 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Çocuğu olanlar 2 bin 337 liralık yardım parasını kaçırmasın! Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların 12 Eylül'de açılacağını bildirdi. Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken çocuklu ailelere devlet eli ile ne gibi yardımların yapıldığı büyük merak konusu. İşte detaylar…

Kırtasiye ürünleri BİM’de! 26 Ağustos Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı? İşte 26 Ağustos Cuma BİM kataloğu!

BİM kırtasiye ürünlerini raflara koydu. Okulların açılmasına az bir zaman kala BİM kırtasiye ürünlerini getirdi. İşte 26 Ağustos Cuma BİM kataloğu!

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

İlk olarak Dünya yazarı Alaattin Aktaş’ın Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile bağlantılı olarak dolarda patlama yaşanacak uyarısından sonra, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan da aynı uyarı geldi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlara elektrik faturası müjdesi! 1 Mart itibariyle...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalar yaptı.

uşakta kapanan okullar Haberi

uşakta kapanan okullar

Uşak Valisi Ahmet Okur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı il genelinde yürütülen soruşturmada, 163 kişinin tutuklandığını bildirdi. 


Okur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'ye karşı il genelinde mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirterek, "FETÖ'ye karşı yürütülen soruşturmada aralarında hakim, savcı, asker, polis, akademisyen, öğretmen, iş adamı, doktor ve imamların da bulunduğu 163 kişi mahkemelerce tutuklandı." dedi.


Kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik sürdürülen çalışma kapsamında da 326'sı milli eğitim müdürlüğünde olmak üzere, 23 kamu kurumundan toplam 686 kişinin açığa alındığını ifade eden Vali Okur, detaylı çalışmanın sürdüğünü aktardı. 


Vali Okur, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası örgütle ilişkili özel eğitim kurumları, dernekler, yurtlar, ve gazetelere yönelik titiz bir çalışma yürütüldüğüne dikkati çekerek, "Kamu kurumlarında bu yapıyla ilişkisi olanlar mutlak suretle tespit edilecek. Şu ana kadar 1 vakıf, 19...