05 / 05 / 2024

Uşakta Türkiyeye örnek kentsel dönüşüm projesi

Uşakta Türkiyeye örnek kentsel dönüşüm projesi

Uşak'ta örnek bir kentsel dönüşüm projesi yükseliyor. Türkiye'de ilk kez sanayi bölgesindeki binaları yıkarak yerine konut alanları yaptıklarını söyleyen Başkan Nurullah Cahan projenin detaylarını anlattı

İşte şu anda Türkiye'de satılan en ucuz SUV otomobil; Fiyatı sizi şaşırtabilir

Yılın ilk çeyreğinden bu yana otomobil fiyatlarındaki olağanüstü yükselişlerin sürdüğü şu günlerde dev otomobil markası Fiat yine bekleneni yaptı. Şu anda  Türkiye'de satılan en ucuz SUV otomobil Fiat Egea Cross oldu. İşte detaylar...

TCMB’nin yüzde 8,5’a düşürdüğü faizler, bankalarda neden yüzde 30’u aştı?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası son dönemlerde faizleri sürekli düşürürken, ihtiyaç sahiplerinin bankalardan kullandığı kredi faizleri ise 30’u aştı. Peki neden?..

Motorin için 100 dolar fiyat uygulaması cevap bekliyor! Yarın dananın kuyruğu kopacak! Tüm gözler AB ülkelerine çevrildi

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, Rus rafineri petrol ürünlerinden biri olan motorin variline 100 dolar, sıvı yakıtın varil fiyatına ise 45 dolar tavan fiyat uygulanmasını değerlendiriyor. Yarın dananın kuyruğu kopacak! Tüm gözler AB ülkelerine çevrildi...

Almanya Başkonsolosluğu’ndan Türklere müjde! Dışişleri Bakanlığı Almanya’ya personel alacak! Elinizi çabuk tutun

Almanya Başkonsolosluğu’ndan Avrupa’da çalışmak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Türkiye Dışişleri Bakanlığı Almanya’ya personel yolluyor

Faizsiz konut sisteminin toplam satıştan aldığı pay yüzde 10'u aştı!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada, "Geçen yıl satılan 1 milyon 350 bin konutun 150-200 bin adetlik kısmı faizsiz finans sistemiyle satıldı. Toplam satış içerisinde tasarrufa dayalı faizsiz sistemin aldığı pay yüzde 10'u aştı." diye konuştu.

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yusuf Güney Çengelköy'de CHick-Shack isimli tavukçu açtı!

Şarkıcı Yusuf Güney, sahneden indi. Yiyecek sektörüne geçti. Yusuf Güney, Çengelköy’de CHick-Shack isimli tavukçu dükkanı açtı. 

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

İSO, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nu açıkladı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nın 2016 yılı sonuçlarını açıkladı.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Ortadoğu'dan Türkiye'nin statlarına ilgi!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'de 4 yılda 19 stadyum inşa ettiklerini belirterek, "Tecrübemiz özellikle Ortadoğu ülkelerinden görünüyor. Ortadoğu ülkelerinden temsilciler inşaatlarımızı geziyor." dedi.

Uşakta Türkiyeye örnek kentsel dönüşüm projesi Haberi

Uşakta Türkiyeye örnek kentsel dönüşüm projesi

İlklerin şehri Uşak'ta diğer şehirlere örnek olabilecek bir kentsel dönüşüm projesi yükseliyor. Uşak Belediyesi'nin imaj projelerinden olan ve 430 bin metrekarede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi hızla yükselmeye devam ediyor. Türkiye'de ilk kez sanayi bölgesindeki binalar yıkılarak yerine konut alanları ve ticari işletmeler yapılıyor. Uşak eski Deri Tabakhane Sanayi Bölgesi'nin bulunduğu alandaki binalarda şimdiden 9 kat çıkıldı. Proje sayesinde kente 450 milyon TL'lik yatırım bekleniyor. 2016'da bitirilmesi planlanan proje kapsamında bölgeye bin 51 konut, 923 ticari işletme, 750 kişilik cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve sağlık ocağı yapılacak. 


ŞEHİR YENİ BİR KİMLİK KAZANIYOR 


Türkiye'de ilk kez deri sanayi bölgesinde dönüşüm yaptıklarını anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Sanayi alanında kentsel dönüşüm yapılarak ticari merkez ve konut yapılan bir yer inşa ediyoruz....