27 / 04 / 2024

Üsküdar Bağlarbaşındaki büyük inşaat ne

Üsküdar Bağlarbaşındaki büyük inşaat ne

Üsküdar Bağlarbaşı’nda hayata geçirilen Vakıfbank Spor Sarayı projesi ne zaman bitecek? Vakıfbank Spor Sarayı Üsküdar’da ne zaman açılıyor? Vakıf Bank Spor Salonu’nda neler olacak? Vakıfbank Spor Sarayı inşaatında son durum ne? İşte cevaplar…

AFAD 15 ilçeyi 'en riskli' diyerek açıkladı! Büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

Gemlik'teki 5.1'lik depremin ardından 'Büyük İstanbul depreminin öncüsü mü?' konusu tartışılırken, İstanbul'un riskli bölgeleri de araştırılmaya başlandı. Peki büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Carrefoursa'da dana kıyma ve dana kuşbaşı fiyatlarında büyük indirim! Carrefoursa 21 Mart 2023 fiyat listesi 

Ramazana sayılı günler kala et ve kıyma fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar indirimli et ve kıym fiyatlarını araştırıyor. Carrefoursa dana kıyma ve dana kuşbaşı et fiyatlarında büyük indirim Başlattı. İşte Carrefoursa 21 Mart 2023 fiyat listesi. 

Altın zincir kolyeler 1,145 TL'den başlıyor! Büyük fırsat! Koşan alıyor! Atasay 19 Ocak 2023 fiyat listesi 

Atasay'da altın zincir kolyeler sadece 1,145 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Atasay'da büyük fırsat başladı. Koşan alıyor. Atasay altın zincir kolye 19 Ocak 2023 fiyat listesi.

Kripto para yatırımcılarını paniğe sürükleyen olay! Uzmanlar büyük çöküşü deşifre etti

Bitcoin BTC’de son bir haftada yaklaşık 9 bin dolar buhar oldu. Son 2 yıldır ilk kez 21 dolar seviyesini gördü. Aynı kaderi altcoinler de yaşadı. Uzmanlar kripto para piyasasındaki büyük depremi yorumladı.

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Van iç havzasındaki büyük barajlar deprem riski altında uyarısı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tosun, Van iç havzasındaki büyük barajların deprem riski altında bulunduğunu dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Üsküdar Bağlarbaşındaki büyük inşaat ne Haberi

Üsküdar Bağlarbaşındaki büyük inşaat ne



Vakıfbank  Spor Sarayı projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Üsküdar’ın Bağlarbaşı Semti’nde, Üsküdar Cumhuriyet Caddesi Vakıf Sokak üzerindeki arazide inşa edilen Vakıfbank Spor Sarayı, İETT Bağlarbaşı Kültür Merkezi ve Ulaşım Müzesi, Bağlarbaşı Spor Kulübü  ve 2015 yılında hizmete açılması planlanan Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe Metro Hattı’nın Bağlarbaşı durağına yakın bir lokasyonda yer alıyor…




Düğmeye ne zaman basıldı?


Üsküdar Bağlarbaşı Vakıfbank Spor Sarayı projesi için imzalar, 31 Ocak 2014 tarihinde Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, Üsküdar Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Kara ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren’inde bulunduğu törende atıldı.





Vakıfbank Spor Sarayı’nda neler olacak?


Toplam 7 bin 262 metrekare arsa üzerine inşa edilecek yaklaşık 33 bin 300 metrekare kapalı alanlı...