08 / 05 / 2024

üsküdar belediyesi gül suyu temizliği

üsküdar belediyesi gül suyu temizliği

Üsküdar Belediyesi, yaz ayının en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde özellikle çöp kamyonlarının akıttığı çöp sularını temizlemek için, cadde ve sokakları gülsuyu ve köpüklü suyla yıkama işlemine hız verdi.

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde 49 adet iş yeri satıyor!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı 49 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alıyor. İşte detaylar...

Üsküdar Belediyesi, Küçük Çamlıca'daki 1.178 metrekare parseli 29.5 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından, Küçük Çamlıca'da yer alan 1.178 metrekarelik parseli 29 milyon 465 bin 250 TL bedelle satışa sundu. 

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

üsküdar belediyesi gül suyu temizliği Haberi

üsküdar belediyesi gül suyu temizliği

Üsküdar Belediyesi, cadde ve sokakları gülsuyu ve sabunlu suyla yıkama çalışması yapan ekip sayısını da artırdı. 4 yıkama tankeri, 3 süpürge ve 25 kişilik ekip, her hafta sonu, köpüklü suyla yıkadıkları cadde ve sokakları gül suyuyla temizleyerek güzel koku yayılmasını sağlıyorlar.


Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekip, bu hafta sonu, Zeynep Kamil Mahallesi’ndeki, Tunus Bağı, Cumhuriyet ve Dr. Fahri Atabey Kalan Caddeleri ile bağlı sokaklarını yıkadı.


Yıkanacak olan cadde ve sokakları önce süpüren ekipler, sonrasında ise tankerler yardımıyla sabunlu suyla yıkıyor. Pırıl pırıl olan caddelere, süpürgeli araçlar yardımıyla gülsuyu sıkılıyor.


Haftanın diğer günlerinde, cadde ve sokaklarda normal temizlik ve yıkama çalışmaları yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bu uygulaması Üsküdarlıların beğenisini kazandı.


Mis kokulu bir Üsküdar için mücadele eden ekipler, program çerçevesinde, ilçedeki 212...