28 / 04 / 2024

Üsküdar-Çekmeköy Metrosu açılışı ne zaman

Üsküdar-Çekmeköy Metrosu açılışı ne zaman

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar-Çekmeköy Metrosu’nun Ümraniye’ye kadar olan kısmını Mayıs ayı sonunda, Eylül ayında ise Çekmeköy’e kadar olan kısmını hizmete alacaklarını müjdeledi.

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Çengelköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 1004 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevbahar Üsküdar’da yüzde 0.74 faizli teslim kampanyası fırsatı!

Kalyon Holding’in ilk markalı konut projesi Nevbahar Üsküdar’da büyük teslim kampanyası başladı. Ocak'ta teslimlere başlanacak projede yüzde 10 peşin, yüzde 20 indirim, yüzde 0.74 vade oranı fırsatı sunuluyor. Daire tesliminden sonra tam 1 yıl boyunca ödemesiz.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de!

Kalyon Grup tarafından Üsküdar'da inşa edilen Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor...

Üsküdar'da 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. icra Dairesi, Üsküdar Çengelköy'deki 4 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 16 milyon 830 bin TL olarak belirlendi.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Üsküdar-Çekmeköy metro hattının ardından planlanan Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli metrosunun çalışmaları da devam ediyor.

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı'na ilk kazma iki yıl içinde vurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Üsküdar-Tokatköy Metro Hattının durak ve güzergâh tablosunu Beykozlular'a anlattı.

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 2. etabını bugün açacak

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabı 21 Ekim Pazar günü açılacağını duyurdu.

Üsküdar-Çekmeköy Metrosu açılışı ne zaman Haberi

Üsküdar-Çekmeköy Metrosu açılışı ne zaman

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye’de Cuma Namazı çıkışında İlim Saray Cami cemaatiyle çay sohbetinde bir araya geldi. Programda Başkan Kadir Topbaş’a Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye’deki STK temsilcileri eşlik etti.


İBB olarak 2004’ten bugüne kadar İstanbul’a 98 milyar lira, Ümraniye’ye ise 2 milyar lira yatırım yaptıklarını belirten Başkan Kadir Topbaş, bu yılda 16,5 milyar liralık yatırım bütçelerinin olduğunu söyledi.


Kadir Topbaş, “İstanbul emanet bir şehir, müjdelenmiş bir şehir. Burada yanlış yapılamaz. Yanlış yapanın ayağı dolanır. Diğer siyasilerin ayakları dolandı ve gittiler. Eğer yanlış yaparsak biz de gideriz. Bunun bilincindeyiz. Allah nasip ederse Ümraniye ve Çekmeköylülerin beklediği Marmaray bağlantılı Üsküdar-Çekmeköy Metrosu’nun Ümraniye’ye kadar olan kısmını Mayıs sonu, Çekmeköy’e kadar olan kısmını de Eylül ayında hizmete alacağız” diye...